ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατηκαρίδης: "Με θάρρος και φιλότιμο για τη νίκη και για τη μνήμη του Τζορτζ"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κατηκαρίδη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στο Βέλγιο για τα playoffs του Euro.

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Παρασκευή (25/10, 19:00, NOVASPORTS START) το Βέλγιο στο Ηράκλειο στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Euro.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Κατηκαρίδης δήλωσε πως η γαλανόλευκη θα παλέψει με θάρρος για τη νίκη ώστε να τιμήσει και τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε πως "Είναι πάρα πολύ σημαντικό που είχαμε την ευκαιρία να είμαστε περισσότερες ημέρες εδώ, η ομάδα συντονίστηκε, συγχρονίστηκε καλύτερα. Και με τις κυρίες που έρχονται από το εξωτερικό, οι οποίες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι εντάσεις και οι ρυθμοί είναι υψηλότεροι καταφέραμε να συντονιστούμε συνολικά ως ομάδα.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ομάδα αυτή και στο μέλλον και σύντομα πάλι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε σημαντικούς αγώνες. Πλέον η ομάδα έχει μια άλλη δυναμική, έχει άλλη ταυτότητα, αντιπροσωπεύει τη χώρα νομίζω επάξια.

Τα κορίτσια αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αισθάνονται πολύ σίγουρες για το αυριανό παιχνίδι γιατί με την προσπάθειά της η ομάδα, με τις προσπάθειές τους κατάφεραν να φέρουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση: να φτάσουν να διεκδικούν την είσοδό τους σε ένα Euro που κάποτε ίσως να μην ήταν προσιτό ούτε ως φιλοδοξία".

Ενώ για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ δήλωσε μεταξύ άλλων πως: "Είναι πολύ θλιβερό, κάθε μέρα χάνονται άνθρωποί μας, άνθρωποι που ξέρουμε, χάθηκε ένα παιδί που φόρεσε το εθνόσημο. Θα πρέπει να τιμηθεί η μνήμη του. Εμείς θα κάνουμε ως ομάδα ο,τι καλύτερο μπορούμε όπως έκανε και η Εθνική Ανδρών. Είναι ένα ακόμα κίνητρο να δώσουμε άλλη μια χαρά, αν μπορεί να χαρεί η οικογένειά του με μια νίκη της Εθνικής. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να φεύγει τόσο νωρίς".

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ