ΙΩΝΙΚΟΣ

Κάτοικος Νίκαιας ο Σαντριάς

Κάτοικος Νίκαιας ο Σαντριάς

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος επιθετικός Βασίλης Σαντρίας. Διαβάστε τι είπε ο πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιά.

Παίκτης του Ιωνικού και επίσημα είναι από το Σάββατο (28/12) ο Βασίλης Σαντρίας. Ο 21χρονος επιθετικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Χανιά τα βρήκε σε όλα με τους "κυανόλευκους" και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Βσίλης Σαντριάς είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

" Είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του ιστορικού Ιωνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον ηγέτη και μεγάλο χορηγό της ομάδας για την τιμή και την εμπιστοσύνη να ενταχθώ στη μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού.

Ευχαριστώ και τον γενικό διευθυντή κ. Γιώργο Ρωμαντζή για την προσέγγιση και το ενδιαφέρον του για μένα. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ανυπομονώ να παίξω στο πανέμορφο γήπεδο της Νεάπολης και να βρεθώ μπροστά στον κόσμο του Ιωνικού. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις, όμως δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για αυτή τη μεταγραφή μου.

Επιφυλάσσομαι να μιλήσω στο γήπεδο δίνοντας το 110% των δυνάμεών μου για να καταφέρει η ομάδα στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β' Εθνική".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ