ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάτοικος Περιστερίου ο Καλαντζής

Κάτοικος Περιστερίου ο Καλαντζής
Καλαντζής, Λάρισα

Στην απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή που έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα,προχώρησε ο Ατρόμητος

Πρόκειται για το τρίτο απόκτημα της ομάδας μετά τους Κάρλος Μασάρα και Εδουάρντο Μπρίτο. Ο Καλαντζής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας ενώ τα τρία προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα της Λάρισας με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνίστηκε στο θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κι έκανε συνολικά 66 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
"Θα επιστρέψουμε στην Σούπερ Λίγκα"

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, δήλωσε:" Δεν το κρύβω ότι η απόφαση μου στην αρχή ήταν δύσκολη λόγω της κατηγορίας που θα αγωνιστεί του χρόνου ο Ατρόμητος. Αυτό άλλαξε όμως ριζικά μέσα μου όταν συναντήθηκα με τον κύριο Σπανό αλλά και με τον κύριο Αγγελόπουλο.

Τότε κατάλαβα τι εστί Ατρόμητος, πως λειτουργεί, τι στόχους έχει και έτσι πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στο Περιστέρι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος από την επιλογή μου και νομίζω ότι ο Ατρόμητος θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τη Βʼ Εθνική και του χρόνου θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Όσο ήμουν παίκτης της Λάρισας άκουγα για τον Ατρόμητο τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας. Αυτό το διαπίστωσα από κοντά πηγαίνοντας να επισκεφθώ το αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Ποτέ δεν περίμενα ότι μέσα στην πόλη του Περιστερίου θα υπήρχαν τέτοιες εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν πολλές μεγάλες ομάδες.

Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευχαριστημένος κι έχω τρομερή όρεξη για να δουλέψω και να καταφέρω τους στόχους που έχει η νέα μου ομάδα".












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ