ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάτοικος Περιστερίου ο Όγιος

Κάτοικος Περιστερίου ο Όγιος
Όγιος

Ο Γκιγιέρμο Όγιος, θα είναι ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου για τα επόμενα τρία χρόνια

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών της ΠΑΕ Ατρόμητος με το Γκιγιέρμο Όγιος, είχαν τελικά θετικό αποτέλεσμα και πλέον ο Αργεντίνος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.
who is who

Ο Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος, όπως είναι το πλήρες όνομά του είχε πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του όπως είναι η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπάνφιλντ, ενώ ως προπονητής εργαζόταν αρκετά χρόνια στην δεύτερη και τρίτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο Ατρόμητος είναι η δεύτερη επαγγελματική ομάδα που θα εργαστεί μετά τον Άρη όπου έφυγε στα μέσα της χρονιάς. O Aργεντίνος τεχνικός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις απο την θητεία στον Άρη καθώς αρέσκεται στο επιθετικό αλλά και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος για τα επόμενα τρία χρόνια. Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (10/5) και ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Δημοτικού Γυμναστηρίου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Σπανό".



TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ