ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατσαμπής: "Νίκη και με Ολυμπιακό"

Κατσαμπής: "Νίκη και με Ολυμπιακό"
κατσαμπης

Μπορεί ο Ηρακλής να είναι αδιάφορος, όμως όπως δήλωσε ο Κατσαμπής θα πάνε στο Καραϊσκάκη για νίκη

"Τα προβλήματα ήταν γνωστά. Όπως ξεκίνησε η ομάδα, για μένα είναι επιτυχία που σωθήκαμε. Απλά θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε πιο νωρίς. Στην αρχή ήταν περίεργες οι καταστάσεις. Ήρθαν πολλοί παίκτες, που φύγανε το Δεκέμβριο και μετά ήρθανε άλλοι. Ευτυχώς κάποιοι μας βοήθησαν. Η διοίκηση από την αρχή μας στήριξε, νιώθαμε τη ζεστασιά της.

Ήρθε κι ένας προπονητής, που μας έκανε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα, έστω κι αν για τον Ηρακλή δεν αρμόζει αυτή η κουβέντα αλλά μας έκοψαν τουλάχιστον 10 βαθμούς από τον τομέα της διαιτησίας. Αν δεν ζήσει κάποιος την αίσθηση αυτά τα δύο χρόνια, δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς. Πέρσι ήταν πολύ δύσκολο αυτό που είχε γίνει. Φέτος ήταν ανάμικτα τα συναισθήματα, αλλά τελειώσαμε καλά. Υπήρχε μεγάλη πίεση",

επισήμανε ο Κατσαμπής για το πώς έζησε την φετινή χρονιάς στην ομάδα του Ηρακλή.

Κι όσο για τον ίδιο; "Προσωπικά προσπαθούσα εκτός σαν παίκτης μέσα στο γήπεδο, να βοηθάω και τους ξένους και τους προπονητές, για να φέρουμε την ομάδα σε μια θέση, που θα μας έδινε ικανοποίηση. Μετά τον Δεκέμβριο και τον ερχομό του κ. Πεντράθα, η ομάδα έδειξε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, πιο επιθετικό. Πέρα από την παραμονή, η ομάδα κέρδισε και τα νέα παιδιά, που εντυπωσίασαν. Υπάρχει τρομερό υλικό στον Ηρακλή και πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες δε θα φύγουν για την Αθήνα".

Ο Κατσαμπής αναφέρθηκε και στην διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής λέγοντας: "Έχουμε μια δυνατή διοίκηση, που μπορεί να κρατήσει αυτά τα παιδιά. Σε ένα-δύο χρόνια, που θα είναι 22-23 χρονών, θα έχουν την εμπειρία που έχουμε εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία", ενώ για την απόφαση του Ηλία Πουρσανίδη να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα είπε: "Ο Πουρσανίδης είναι ένας άνθρωπος που έδωσε το δικό του στίγμα στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιδί με ήθος. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στο ότι κι αν κάνει. Θα ήταν καλό να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο".



Κι όσο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο; "Πιστεύω πάρα πολύ ότι του χρόνου μπορεί ο Ηρακλής να παλεύει για διάκριση. Ο κ. Πεντράθα σταθεροποίησε την ομάδα σε ένα επιθυμητό επίπεδο, της έδωσε αγωνιστική ταυτότητα. Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική για τον Ηρακλή", κι επανερχόμενος στον εαυτό του μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή είπε πως: " Για μένα θα ήταν ό,τι καλύτερο να πάρω έναν τίτλο και με τον Ηρακλή. Νιώθω ότι σαν Τάσος έχω δώσει πάρα πολλά σε αυτήν την ομάδα".



Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη τόνισε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να αισθάνεται φόβο για το μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν έχουμε πλέον άγχος και θα πάμε να χτυπήσουμε στα ίσα το παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα".



Για την φετινή διαιτησία ο Κατσαμπής είπε: "Φέτος έχω δει πάρα πολλά από τη διαιτησία, αδικηθήκαμε σε πολλά παιχνίδια. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δε στέκομαι στα ανθρώπινα λάθη, διότι δεν μπορεί πάντα να είναι ανθρώπινα λάθη. Μπαίναμε να παίξουμε 11 εναντίον 14.

Παλεύαμε να βγάλουμε το ψωμί μας μέσα στο γήπεδο. Αδικούμασταν απίστευτα σε κάποια ματς και βλέπαμε κάποιους στην τηλεόραση να λέγανε απλά ναι αδικήθηκε ο Ηρακλής. Ευτυχώς έχουν μπει κάποιοι νέοι διαιτητές, όπως ο κ. Καστανίδης, που ίσως βελτιώσουν την κατάσταση"

.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή δεν δίστασε να πει πως: "Τους φιλάθλους του Ηρακλή τους αγαπάω και τους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Μας βοηθάνε πάρα πολύ και αυτοί μου βγάζουνε να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο", ενώ για την διοίκηση της ΠΑΕ κατέληξε: "Η διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους που ότι τους ζητήσεις θα σου το δώσουν απλόχερα, ενώ ξέρουν και από ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι καθαροί άνθρωποι, σε κοιτάζουν στα μάτια και δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψουν".



Ααρόν και Μάρκες στην Ισπανία


Στα αγωνιστικά η εβδομάδα άρχισε για τον Ηρακλή, με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ο Ααρόν βρίσκεται στην Ισπανία για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων της πατρίδας του, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Μάρκες, για προσωπικό ζήτημά του. Αμφότεροι αναμένονται και πάλι στην Θεσσαλονίκη εντός της εβδομάδας, προκειμένου να τεθούν κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Επανήλθε ο Μπρούνο Λέιτε


Ο Μπρούνο Λέιτε ξεπέρασε το διάστρεμμα, που τον ταλαιπωρούσε και πέρασε σε πλήρεις προπονησιακούς ρυθμούς, την ώρα, που ο Φονσέκα άρχισε ατομικό πρόγραμμα, παράλληλα με τους Ραγκουέλ, Χλωρό και Ιωαννίδη, που το συνεχίζουν.

Εν τω μεταξύ όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι κανονικό.

Αρνητική απόρροια, σε επίπεδο τραυματισμών, από την χθεσινή αναμέτρηση δεν υπήρξε, με την ομάδα του Ηρακλή αύριο να έχει ρεπό και να επανέρχεται στις προπονήσεις την Τετάρτη στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ