ΠΑΟΚ

Κατσαρής: "Απόφαση του Θοδωρή"

Κατσαρής: "Απόφαση του Θοδωρή"
κατσαρης

O Θανάσης Κατσαρής αναφέρθηκε στην απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή εξέλιξη και την απόφαση του Ζαγοράκη τόνισε πως ήταν αποκλειστικά και δική του. Επίσης ξεκαθάρισε πως ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσε να υπάρξει με τον ίδιο να είναι πάντα στο πλευρό του.
« Η δική μου η συμμετοχή ήταν η συμμετοχή ενός ανθρώπου που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και ήθελα να βρεθεί λύση και η καλύτερη δυνατή. Αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή», τόνισε για την χθεσινοβραδινή απόφαση του Ζαγοράκη και πρόσθεσε: « Ήταν απόφαση του Θοδωρή».

Όσο για το πώς ο «Τεό» οδηγήθηκε σε αυτή; « Βλέποντας ότι ο κόσμος κρέμεται από το στόμα του και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει, να διοικήσει με τον καλύτερο τρόπο κι έχοντας και το ΠΑΟΚτσήδικο μέσα του, βγήκε μπροστά για να δώσει τη λύση». Πως όμως ήταν για τον ίδιο τον κ. Κατσαρή οι τελευταίες βραδιές από εκείνη της περασμένης Τετάρτης παραδέχτηκε:

« Όλες οι βραδιές αυτές ήταν πολύ δύσκολες διότι δεν είναι ένα απλό πράγμα για να μπει μπροστάρης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ», για να επανέλθει στην απόφαση του Ζαγοράκη: « Θέλει παντελόνια και ρίσκο. Όπως τονίζει και στην δήλωσή του είναι ιστορική απόφαση να σταματήσει να είναι ποδοσφαιριστής κάτι που δεν το είχε πει ποτέ». Όσο για το ποια από τις δύο συναντήσεις, της περασμένης Παρασκευής ή η χθεσινή ήταν πιο δύσκολη ο κ. Κατσαρής είπε: « Η μία πιο κρίσιμη από την άλλη», και πρόσθεσε: « Η προηγούμενη ήταν πιο κρίσιμη γιατί είχε πει το ναι. Ότι μπαίνει μπροστά. Αν έμπαινε μπροστά είτε την Δευτέρα είτε μετά τη ρύθμιση των χρεών ήταν ξεκάθαρη η απόφασή του και θέμα χρόνου».

Για το αν ο ίδιος ως πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ θα σταθεί δίπλα του είπε: « Από την πρώτη στιγμή και πέρσι είχε μπει μπροστά και είχε καταλάβει πως ότι μου ζητούσε θα ήμουν δίπλα του. Και εγώ και οι υπόλοιποι παράγοντες θα είμαστε εκτός από μένα και όλοι οι άλλοι δίπλα του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει καταλάβει ότι η ομάδα τους θα έχει τη δυναμική του νέου και του ΠΑΟΚτσή που θέλει να προσφέρει. Όταν μας ζητήσει λοιπόν κάποιο θέμα δικό μας και εμπειρίας θα είμαστε δίπλα του».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει ποιους έχει αποφασίσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης να τοποθετήσει δίπλα του για να πλαισιώσουν το νέο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Κατσαρής απάντησε: « Δεν θέλω να γνωρίζω. Ούτε καν έχω εμπλακεί σε αυτή την διαδικασία. Ούτε τον ρώτησα. Σίγουρα όμως έχει δικά του άτομα που θα μπορεί να συνεργαστεί, να τον βοηθήσουν και να τα έχει εμπιστοσύνη», για να επισημάνει: « Τη Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να έχει έτοιμη τη λίστα των ονομάτων που θα στείλουμε στο Πρωτοδικείο. Από εκεί και πέρα είναι απλό», και να εξηγήσει: « Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να αποταθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ όπου δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν τον θέλει και να ζητήσει τη στήριξή του μέσω διαρκείας αλλά και δίνοντάς του πίστωση χρόνου».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Κατσαρής αναφέρθηκε στην κίνηση από πλευράς των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα λέγοντας: « Είχαν πει ότι θα μαζευτούν 50 συνδεσμίτες την Τούμπα και οι 50 γίνανε 3.000 σε μισή ώρα κάτι που έδειξε τη δυναμική που βγάζει ο Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης είναι το μοναδικό άτομο που θα το βοηθήσει και θα το στηρίξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέχρι τέλους».

Όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος επιθυμούσε καθυστέρηση εύρεσης λύσης στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε κατηγορηματικά πως: « Ήμασταν οι μοναδικοί που δεν θέλαμε να μείνει ακυβέρνητο το καράβι αλλά να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Όταν προέκυψε η λύση Ζαγοράκη θέλαμε να μπει μπροστά λόγω της συμπαράστασης του κόσμου. Η διοίκηση Βεζυρτζή προσέφερε τα μέγιστα, στη συνέχεια προέκυψαν τα άτομα που θα προτεινόντουσαν από μία άλλη μερίδα του κόσμου κι έτσι εμείς έπρεπε να χειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται τη διοικητική κρίση. Τα γεγονότα πιστεύω ότι μας δίνουν τη δυνατότητα ότι ενεργήσαμε σωστά γιατί περιμέναμε και βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Για περί κενού εξουσίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: « Το δημιούργησαν αυτοί που το ήθελαν», για να παραδεχτεί πως: « Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η καθημερινότητα που υπήρχε. Δεν υπάρχουν μεταγραφές αφού δεν υπογράφει κανείς. Εδώ ο Γιάννης Γούμενος ήταν διοίκηση χωρίς να είναι και ξαφνικά για τις λίγες αυτές μέρες δημιουργήθηκε κενό εξουσίας; Πόσο καιρό δεν είχε διοίκηση ενώ υπήρχε ο κ. Γούμενος; Μήνες. Κι εμείς αφού κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε να κατηγορηθούμε κιόλας; Με είδατε εμένα να πηγαίνω στην ΠΑΕ για να διοικήσω».

Όσο για το αν του ζητηθεί από τον ίδιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βοηθήσει τόνισε: « Βεβαίως. Ότι θέλει. Όσες ώρες θέλει αλλά εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα ότι είναι να ζητήσει από μας ώστε από την καθημερινότητα να μπει στο πνεύμα». Για την επιλογή του Κούλη Αποστολίδη να βρεθεί στη σημερινή σύσκεψη της Super League ο κ. Κατσαρής είπε πως: « Έγινε με δική του (σ.σ. Ζαγοράκης) εξουσιοδότηση γιατί υπάρχουν κάποια θέματα σοβαρά που άπτονται των γνώσεών του».

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ρύθμισης των χρεών επισήμανε: « Το μήνυμα νομίζω ότι ελήφθη και με βάση μια πληροφόρηση που έχω από τον κ. Ορφανό έχει ήδη σταλεί από τις 15/6 στο Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης και καθυστερεί από κάποιους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Μετά τη δήλωση του Θοδωρή όμως πιστεύω ότι πήραν το μήνυμα και πρέπει να το πήραν γιατί όπως είπε αναλαμβάνει μεν από Δευτέρα αλλά στις 19 Ιουλίου θα είναι σπίτι του αν δεν θα έχει γίνει κάτι».


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ