ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Κάθε αρχή και δύσκολη"

Κατσαβάκης: "Κάθε αρχή και δύσκολη"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα όσον αφορά την αυριανή πρεμιέρα του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Super League με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

" Κάθε αρχή και δύσκολη", σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Super League κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μεταξύ άλλων ο Σερραίος τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο facebook υποστήριξε πως όσο θα περνάει ο καιρός η εικόνα της ομάδας του θα βελτιώνεται.

" Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Και μάλιστα αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με τις οποίες κύλησε όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά, αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να κάνουμε καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Όπως είχα τονίσει και στις πρώτες μου δηλώσεις, όταν είχα έρθει στον Άρη, σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής, προσπαθώντας να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Όσο θα περνάει ο καιρός, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται", ήταν η δήλωση του Κατσαβάκη.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση και θα ακολουθήσει η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Συνοπτικά στην αποστολή του Άρη είναι οι: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Ο Κατσαβάκης που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Κοέλιο, Ψυχογιό και Αγγελούδη προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του σε διάταξη 4-5-1 με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Παπαζαχαρίας και Παντίδος με τον Ασλανίδη στα αριστερά τους και τον Γιαννίτση στα δεξιά τους.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Παπαστεριανός και Τριανταφυλλάκος, έχοντας αριστερά τους τον Γιαννιώτα και δεξιά τους τον Καζναφέρη. Ανάμεσά τους θα είναι ο Σουνάς σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Καπετάνος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ