ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Μια πολύ δύσκολη αποστολή"

Κατσαβάκης: "Μια πολύ δύσκολη αποστολή"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την προφορική συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Μάκη Κατσαβάκη ο Σερραίος τεχνικός βρίσκεται στα γραφεία πιάνοντας δουλειά.

Ο Μάκης Κατσαβάκης λίγες ώρες μετά από την προφορική του συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στα γραφεία πιάνοντας δουλειά κι έχοντας επιλέξει τους συνεργάτες του.

Ο Σερραίος τεχνικός λίγο πριν μπει στα εσωτερικά του «Κλεάνθης Βικελίδης» φανερά χαρούμενος δεν έκρυβε την πίστη του και το πείσμα του για να πετύχει αναγνωρίζοντας ότι έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη για να εργαστώ ξανά και πιστεύω ότι με καλή διάθεση και σκληρή δουλειά θα πάνε καλά τα πράγματα", ήταν τα πρώτα του λόγια του Κατσαβάκη.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δυσκολίες της αποστολής του απάντησε: "Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ας μην ξεχνάμε ότι επιτρέπονται μόλις τρεις μεταγραφές,, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις και θα τα καταφέρουμε".

Στην επόμενη ερώτησή για το αν γνωρίζει το βάρος και τις μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνει ξεκαθάρισε: "Αν στεκόμουν στα προβλήματα δεν θα πήγαινα σε καμία ομάδα.

Ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος, είναι μεγάλος σύλλογος και εγώ είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες και το βάρος που μου αναλογεί. Υπάρχει μία διοίκηση που παλεύει σκληρά και φυσικά ο κόσμος της ομάδας που είναι κοντά στην προσπάθεια. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι".

Όσο για τους συνεργάτες του Κατσαβάκη; Θα είναι δύο που συνοδεύουνε τον Σερραίο τεχνικό τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και γυμναστής ο Ηλίας Καρακώστας. Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ