ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Να μας παίξει 50-50"

Κατσαβάκης: "Να μας παίξει 50-50"
ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Δίκαιη διαιτησία εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ ζήτησε ο Μάκης Κατσαβάκης

Αρχικά ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς στάθηκε στις συνθήκες της προετοιμασίας στην επόμενη μέρα του τελευταίου παιχνιδιού της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό και της διαιτησίας του Μαζαράκου λέγοντας: "Μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, κάναμε προσπάθεια να ανασυντάξουμε την ομάδα από όλες τις πλευρές, κυρίως ψυχολογικά, διότι αυτή τη στιγμή το ηθικό των παικτών είναι καταρρακωμένο."

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών τόνισε: "Επίσης, προσπαθούμε να βρούμε μία αξιόμαχη ενδεκάδα, αφού πολλοί παίκτες έχουν συμπληρώσει κάρτες και υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Με όλα αυτά, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτής της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Καλούμαστε να αντλήσουμε πίστη και θέληση, για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τους τρεις βαθμούς."

Ολοκληρώνοντας ο Κατσαβάκης αναφέρθηκε και πάλι στην διαιτησία λέγοντας: "Ελπίζουμε αυτή τη φορά η διαιτησία να παραδειγματιστεί από αυτά τα λάθη, που έκανε την Κυριακή που μας πέρασε, και να μας παίξει 50-50."

Αμπονσά και Φαβάλι

Στο ιατρικό δελτίο ο Κόφι Αμπονσά συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω κάκωσης στον άκρο πόδα, που αφορά στα μαλακά μόρια.

Όσο για τον Λούκας Φαβάλι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν αρνητικές. Χθες το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται σήμερα να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Επιστολή της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς έστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.:

"Κύριε Πρόεδρε, με το υπ αρ. 419 / 06.03.2008 έγγραφό μας, ζητήσαμε το σκεπτικό της απόφασης 57 / 05.03.2008 της Επιτροπής. Επειδή μέχρι σήμερα δεν το έχουμε λάβει, παρακαλούμε θερμά να μεριμνήσετε, ώστε να μας δοθεί το συντομότερο δυνατό καθώς επείγει η κατάθεσή του στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης."













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ