ΑΡΗΣ

Κατσικοκέρης αλλιώς για Σοϊλέδη

Κατσικοκέρης αλλιώς για Σοϊλέδη
INTIME SPORTS

Οι οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης του Εργοτέλη για να προχωρήσει στην παραχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη αναγκάζουν τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης να αναμείνουν μέχρι αύριο.

Μέχρι αύριο θα αναμείνουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης για να διαπιστώσουν αν η διοίκηση του Εργοτέλη θα αποδεχθεί την πρότασή τους για την παραχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη.

Όπως διαπιστώθηκε στην πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι αφού η διαφορά αγγίζει τις 130.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αφού το βράδυ της Δευτέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Κατσικοκέρη ανέφερε συγκεκριμένο ποσό των 70.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα. Είτε δανεικούς είτε ελεύθερους.

Όσο για την αρχική τοποθέτηση της ομάδας του Ηρακλείου οι απαιτήσεις τους ανέρχονται στις 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού παρά και την δική του πίεση και επιθυμία να αποχωρήσει και να ανηφορήσει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά φέρονται να έχουνε απορρίψει την πρόταση της ΠΑΕ Άρης μη συμφωνώντας στο οικονομικό κομμάτι αλλά και μη επιθυμώντας την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του Άρη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόκειται να αναμείνουνε μέχρι αύριο για πιθανή αλλαγή άποψης της διοίκησης του Εργοτέλη στην συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Κατσικοκέρη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα στραφούνε για την απόκτηση του Άρη Σοϊλέδη από την Δόξα Δράμας από το ρόστερ της οποίας υπάρχει πάντα η επιθυμία και για τον Άγγελο Σικαλιά.

Δυο ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο νυν τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, είχε συνεργαστεί στην περσινή χρονιά στην ομάδα της Δράμας κάτι που σημαίνει ότι τους γνωρίζει πολύ καλά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ