ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Όλοι παίζουμε για την ομάδα"

Κατσουράνης: "Όλοι παίζουμε για την ομάδα"
INTIME SPORTS

Το ομαδικό πνεύμα που παρουσιάζει φέτος ο Παναθηναϊκός είναι για τον Κατσουράνη το μυστικό της επιτυχίας. Τι είπε για την νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. (video)

Ο εκ των σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του μετά το ματςμε την "Ενωση" αναφέρθηκε στο ομαδικό πνέυμα που δείχνουν στο "τριφύλλι" και έρχονται οι επιτυχίες.

Παράλληλα, ο σκόρερ των "πράσινων" αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την διακοπή των 15 ημερών μέχρι το ματς στο "Γ. Καραίσκάκης".

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσουράνης:

- Κώστα, ένα σχόλιο για τη νίκη επί της ΑΕΚ και τη δήλωση που είχες κάνει το καλοκαίρι, για καλύτερη μπάλα φέτος, η οποία είχε συζητηθεί πάρα πολύ το καλοκαίρι;

"Δεν έχω να πω κάτι για τη δήλωση που είχα κάνει. Ο καθένας όπως το βλέπει το ποδόσφαιρο έχει την άποψη του. Εμένα αυτή ήταν η άποψη μου τότε. Από εκεί και πέρα κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση. Πήραμε ένα μάθημα σίγουρα ότι δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ.

Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο από ότι περιμέναμε και νομίζω ότι είδαν όλοι ότι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μια εμφάνιση που για μένα ήταν πολύ σημαντική γιατί ήταν πολύ ομαδική. Δεν υπήρχε κάποιο ατομικό στοιχείο στην ομάδα μας. Όλη η ομάδα ήταν καλή και αυτό ήταν σημαντικό.

Στο τέλος όμως πήραμε και ένα μάθημα ότι δεν πρέπει να σταματάμε και να υποτιμάμε τον αντίπαλο σε καμία στιγμή του παιχνιδιού γιατί θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε".

- Θεωρείς ότι αυτή η ομαδικότητα είναι που κάνει τον Παναθηναϊκό να είναι ολοένα και καλύτερο;

"Ναι η ομαδικότητα είναι αυτό που ξεχωρίζει και νομίζω αυτό είναι το στοιχείο το φετινό του Παναθηναϊκού και έτσι θα συνεχίσουμε".

- Ακολουθεί πλέον και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

"Μακριά είναι αυτό το παιχνίδι. Όλες αυτές τις μέρες θα είμαστε αφοσιωμένοι κάπου αλλού. Να γυρίσουμε με το καλό και βλέπουμε μετά".

- Ένα σχόλιο για τον κόσμο;

"Νομίζω ότι ο κόσμος βοήθησε την ομάδα, βλέπει καλό πόδοσφαιρο και συμπαραστέκεται στην ομάδα".

- Για τη δική σου απόδοση και το γκολ που πέτυχες κόντρα στην ΑΕΚ τι έχεις να πεις;

"Δεν έχω να πω τίποτα. Όλοι παίζουμε για την ομάδα και αν όλοι όπως κάνουμε εμείς φέτος δουλεύουμε για την ομάδα η ομάδα θα πηγαίνει καλά. Η εικόνα της στο γήπεδο θα είναι καλή όπως είναι στα τελευταία παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ