ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Πάθος και ψυχή"

Κατσουράνης: "Πάθος και ψυχή"
Κατσουράνης

Για τα όσα έγιναν μετά την ανάπαυλα, το κακό αγωνιστικό χώρο μίλησαν "Κατσούρ", "Κάρα", Σπυρόπουλος

Κώστας Κατσουράνης: " Υπήρχε η πίεση στην ομάδα γιατί προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλαμε μια νίκη. Δείξαμε πάθος και έστω και δύσκολα τα καταφέραμε. Σε αυτό το σημείο πρέπει να κοιτάμε τους βαθμούς όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη πορεία."

(για τα δύο γκολ που σημείωσε): " Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα έχει και καλά και κακά για ένα ακόμη ματς φάγαμε γκολ από στημένη φάση. Αυτό δεν επιτρέπεται και όμως συνεχίζεται όσο και να το λέμε.

Πρέπει να προβληματιζόμαστε ακόμα και μετά από νίκες. Κρατάμε τα θετικά που ήταν το πάθος και η ψυχή και να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Μόνο όταν προβληματιζόμαστε μετά τις νίκες μπορούμε να διορθωνόμαστε. Στις ήττες ούτως η άλλως όλα είναι άσχημα

."

(για το γκολ από στημένη φάση): " Δεν μπορούμε να πούμε τώρα εδώ τι φταίει. Πρέπει να το βρούμε μεταξύ μας".

(για την προσωρινή διακοπή): " Ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα, εγώ έλειπα στο εξωτερικό και αυτά δεν μου ήταν συνηθισμένα αλλά και πριν φύγω τα ίδια γινόντουσαν. Τώρα θα έπρεπε να ήμασταν σπίτι μας και ήμαστε ακόμα εδώ"

Νίκος Σπυρόπουλος: " Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε, καθώς προερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα και δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες.

Μπήκαμε δυνατά και προηγηθήκαμε με δύο γκολ, αλλά ο αντίπαλος μείωσε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, σε ένα χρονικό σημείο που δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ. Το ίδιο είχε γίνει και στο ντέρμπι.



(για την αιτία που προκάλεσε το γκολ του αντιπάλου): " Κάτι πρέπει να γίνει με τις στημένες φάσεις. Επιβάλλεται να αντιδρούμε καλύτερα. Ισως είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ"

(για τη συνέχεια του παιχνιδιού): " Στην απανάληψη προέκυψε η διακοπή, χάσαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, έμεινε ο αντίπαλος με παίκτη λιγότερο και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι και μεις πετύχαμε τρίτο γκολ".

(για τη χρησιμότητα της νίκης ενόψει συνέχειας): " Η νίκη επί του Ατρόμητου θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, για να κάνουμε ντεμαράζ με ένα νέο σερί επιτυχιών. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ξέρουμε απο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις και θα πάμε για τη νίκη".

(για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου): " Είναι πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορεί να παιχτεί καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Ελπίζουμε να γίνει κάτι και να διορθωθεί αυτή η κατάσταση στη διακοπή του πρωταθλήματος".

Γιώργος Καραγκούνης: " Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα αν όχι το καλύτερο. Κάμε πολλές φάσεις και πετύχαμε τρία γκολ. Σίγουρα για άλλη μια φορά μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό βέβαια ισχύει και για μας και για τον αντίπαλο.

Απλώς είναι δύσκολο για μας καθώς είμαστε επιθετική ομάδα. Αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Αν είναι έτσι να γυρίσουμε στη Λεωφόρο.

"

(για την εικόνα του ματς και την νίκη): " Σίγουρα σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Αλλά από εκεί και πέρα παίζαμε με μια καλή ομάδα. Είναι λογικό και ο αντίπαλος να κάνει κάποιες φάσεις. Εχουμε καλούς επιθετικούς παίκτες και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει οι αντίπαλοι να μας φοβούνται και όχι να τους φοβούμαστε. Μακάρι αυτό το ματς να είναι η αρχή ώστε να παίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και στη συνέχεια.

"

Αντε Ρουκάβινα: " Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, όλοι μας. Θέλαμε τη νίκη. Το πήραμε 3-1 και ήδη αυτοσυγκεντρωνόμαστε στο επόμενο.

Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Πήγαμε καλά ήμαστε συμπαγής ομάδα και κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να μας βάλει εύκολα γκολ. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι πλέον."

"Επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις..."

Ο διευθυντής του γραφείου του Νικόλα Πατέρα, Στέφανος Ησαΐας μετά την λήξη του αγώνα προέβη σε δηλώσεις (όπως και στην προσωρινή διακοπή νωρίτερα) αναφερόμενος στην διακοπή του ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Εχουμε αυτή τη στιγμή πιο ολοκληρωμένη εικόνα, έχοντας ενημερωθεί από αστυνομία. Περίπου 100-130 άτομα, που φέρεται να είναι του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήρθαν κι έκαναν επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις που φυλούσαν τους οπαδούς του Ατρόμητου.

Προφανώς όσα έγιναν δεν έχουν να κάνουν ούτε με Παναθηναϊκό, ούτε με Ατρόμητο, ούτε με ποδόσφαιρο γενικότερα. Έχουν να κάνουν μ’ όσα γίνονται στην Αθήνα λόγω των ημερών.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να ρίξει δακρυγόνα γι αυτό και διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι, ευτυχώς όμως, το κλίμα το είδατε και πριν και μετά διακοπή, ο αγώνας συνεχίστηκε απρόσκοπτα



".





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ