ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καβάλα-Λεβαδειακός 2-2

Καβάλα-Λεβαδειακός 2-2
καβαλα λεβαδειακος μουλοπουλος αλεξιου σοσιν

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, Καβάλα και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο "Ανθή Καραγιάννη"

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ονουάτσι (26', 66'), αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές από τους Μπαλβορίν (54') και Ναπολεόνι (71'), εξαιτίας των σημαντικών αμυντικών κενών που είχαν, λόγω της απουσίας του Ντουγκλάο.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Ταραλίδης σημάδεψε το δοκάρι στο 87ο λεπτό.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο τους στη Super League πραγματοποίησαν από πλευράς Καβάλας οι Σόσιν, Σμολάρεκ και από πλευράς Λεβαδειακού οι Γκονσάλες, Μπεγκόνια, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Βοιωτών έκανε ο Ντιόγκο Σιστόν.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Καβάλα (Γούτης): Κάλατς, Πετκάκης, Οικονόμου, Ψωμάς, Θεοδωρέλλης, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Ονουάτσι (85' Σουλτανίδης), Σόσιν, Ιωάννου (77' Σμολάρεκ), Ρινκόν (64' Μεντί)

Λεβαδειακός (Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Γκονσάλες (69' Σιστόν), Μπεγκόνια, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Μπαλβορίν (75' Βασιλείου, 79' Κόστα), Ταραλίδης

Κίτρινες κάρτες: Παβίσεβιτς

Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ν. Φαντόπουλος (Πειραιά), Ι. Τουμπακάρης (Αθήνας)
Με μια ματιά
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με εκπληκτικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να "ανοίξουν" το σκορ στα πρώτα λεπτά. Από πλευράς γηπεδούχων η σημαντικότερη ήταν στο 18ο λεπτό, με τον Ονουάτσι να βγαίνει απέναντι από τον Στρατηλάτη, αλλά τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να νικάει στη... μονομαχία, ενώ για την ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ, ο Ναπολεόνι σε δύο περιπτώσεις (5', 22') νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων , αλλά όχι και τον Κάλατς, που απέκρουσε ισάριθμες φορές.

Το πρώτο γκολ στη Super League για το 2010 σημειώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν σε μια ιδανική αντεπίθεση, ο Πετκάκης σέντραρε για τον Ρινκόν, που με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον Ονουάτσι, με τον Νιγηριανό από το ύψος του πέναλτι να εκτελεί με ωραίο πλασέ τον Στρατηλάτη.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Ονουάτσι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του μετά την πάσα του Ιωάννου, αλλά αστόχησε προ κενής εστίας, καθώς ο Στρατηλάτης πρόλαβε να μπλοκάρει το σουτ του Αφρικανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και στο 54ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ταραλίδη από δεξιά, η άμυνα της Καβάλας... αποκοιμήθηκε και ο Μπαλβορίν από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάλατς.

Ωστόσο, στην επόμενη φάση που πραγματοποίησε η Καβάλα, στο 66ο λεπτό, ανέκτησε το προβάδισμα, με τον Ονουάτσι να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Σιόντη και να πλασάρει εύστοχα τον Στρατηλάτη για το 2-1.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήταν άμεση, καθώς μόλις πέντε λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Κόλτζου από αριστερά και νέο λάθος στην άμυνα των "Αργοναυτών", ο Ναπολεόνι από κοντά ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο 87' ο Ταραλίδης με διαγώνιο σουτ από αριστερά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κάλατς, με συνέπεια να μείνει το 2-2 μέχρι το τέλος του αγώνα.
Συνέντευξη Τύπου
Βαγγέλης Γούτης (τεχνικός Καβάλας): " Έγινε ένα καλό παιχνίδι για τους θεατές αφού είχε πολλές φάσεις και σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη το δεύτερο γύρο. Δεν προσέξαμε κάποιες στιγμές και κάναμε ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να δεχθούμε τα δύο γκολ. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο, ενώ τόσο στο 1-0 όσο και στο 2-1 θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Παίζαμε πάντως χωρίς πέντε βασικούς και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη

".

Για την παρουσία των Σμολάρεκ και Σόσιν ανέφερε: " Τόσο ο Σμολάρεκ όσο και ο Σόσιν θα βοηθήσουν αφάνταστα την ομάδα. Πρέπει όμως να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί προσπάθησαν".

Για τη χρησιμοποίηση του Παβίσεβιτς σε ρόλο αμυντικού χαφ δήλωσε: " Ο Παβίσεβιτς έπαιξε πρώτη φορά αμυντικό χαφ αφού κρίναμε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Θεωρώ τα πήγε πολύ καλά".

Κίκε Ερνάντεθ (τεχνικός Λεβαδειακού): " Ηρθαμε να αγωνιστούμε σε μία πολύ δυνατή έδρα και να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στον πρώτο γύρο και παίζει αρκετά επιθετικά. Με βάση την εικόνα του αγώνα, η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Βλέποντας κανείς την αναμέτρηση θα καταλάβει πως θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί περισσότερα τέρματα, ωστόσο τα λάθη που έγιναν και από τις δύο ομάδες, στέρησαν ένα σκορ μεγαλύτερων διαστάσεων. Δεν πειράζει όμως. Μόνο στο PlayStation δεν γίνονται λάθη. Εμείς πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε δύο φορές, παίρνοντας έναν πολύ σπουδαίο βαθμό

".
Όλα τα λεφτά...
Τον πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών των γηπεδούχων στη φάση του πρώτου γκολ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα τραγικά λάθη της άμυνας της Καβάλας και στα δύο γκολ του Λεβαδειακού.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Ο Ναπολεόνι μπαίνει από δεξιά στην περιοχή της Καβάλας, αλλά το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρεται από τον Κάλατς
10' Σουτ Καβάλα Παβίσεβιτς
Δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς από μακρινή απόσταση, ο Στρατηλάτης μπερδεύεται, αλλά καταφέρνει να διώξει σε κόρνερ με τα πόδια
12' Σουτ Καβάλα Ιωάννου
Σουτ του Ιωάννου έξω από την περιοχή, ο Στρατηλάτης μαζεύει εύκολα την μπάλα
18' Ευκαιρία Καβάλα Ονουάτσι
Τραγικό λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού, ο Ονουάτσι παίρνει την μπάλα, αλλά ο Στρατηλάτης διώχνει με τα πόδια, λίγο πριν ο Νιγηριανός προλάβει να σουτάρει
22' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Ο Ναπολεόνι "κατεβάζει" εξαιρετικά την μπάλα, αποφεύγει τον Οικονόμου, αλλά ο Κάλατς καλά τοποθετημένος αποκρούει με τα πόδια το κοντινό σουτ του Ιταλού
23' Σουτ Λεβαδειακός Ταραλίδης
Δυνατό σουτ του Ταραλίδη από το ύψος της περιοχής, ο Κάλατς αποκρούει
26' Γκολ Καβάλα Ονουάτσι
Υποδειγματική αντεπίθεση από την Καβάλα, με τον Πετκάκη να σεντράρει από δεξιά για τον Ρινκόν, ο οποίος στρώνει με το κεφάλι στον Ονουάτσι, που από το ύψος του πέναλτι νικάει με ωραίο πλασέ τον Στρατηλάτη
33' Σουτ Λεβαδειακός Ταραλίδης
"Βολίδα" του Ταραλίδη σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κάλατς
35' Κίτρινη κάρτα Καβάλα Παβίσεβιτς
Για τάκλιν στον Ταραλίδη
36' Σουτ Λεβαδειακός Μπάρκογλου
Σουτ του Μπάρκογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κάλατς
41' Ευκαιρία Καβάλα Ονουάτσι
Άψογος συνδυασμός από τους γηπεδούχους με τον Σιόντη να πασάρει δεξιά στον Ιωάννου και αυτός με τη μία στον αμαρκάριστο Ονουάτσι, που νικιέται στο τετ-α-τετ από τον Στρατηλάτη
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
54' Γκολ Λεβαδειακός Μπαλβορίν
Κόρνερ του Ταραλίδη από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνεται από τους αμυντικούς και ο επερχόμενος Μπαλβορίν την σπρώχνει στα δίχτυα
64' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ο Μεντί στη θέση του Ρινκόν
66' Γκολ Καβάλα Ονουάτσι
Πάσα του Σιόντη στον Ονουάτσι, που απέναντι στον Στρατηλάτη κάνει με πλασέ το 2-1
69' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Σιστόν στη θέση του Γκονσάλες
71' Γκολ Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Σέντρα του Κόλτζου από αριστερά, η μπάλα περνάει από την άμυνα της Καβάλας και καταλήγει στον Ναπολεόνι, που με δυνατό σουτ από κοντά ισοφαρίζει και πάλι
74' Σουτ Καβάλα Πετκάκης
Δυνατό σουτ του Πετκάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία
75' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Βασιλείου στη θέση του Μπαλβορίν
77' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ο Σμολάρεκ στη θέση του Ιωάννου
79' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Κόστα στη θέση του Βασιλείου
85' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ο Σουλτανίδης στη θέση του Ονουάτσι
86' Δοκάρι Λεβαδειακός Ταραλίδης
Δυνατό σουτ του Ταραλίδη από αριστερά, η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Κάλατς
90' Λήξη αγώνα




























TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ