ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καβάλα-Πανιώνιος 1-1

Καβάλα-Πανιώνιος 1-1
Σουλτανίδης

Καβάλα και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 σε ένα μέτριο ματς με δυο αποβολές μια για κάθε ομάδα

Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς η Καβάλα με τον Ρινκόν, όταν ο Σμολάρεκ με ατομική ενέργεια του έβγαλε ωραία μπαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Βραζιλιάνο να ξεπερνά τον Μπέλιτς και να γράφει το 1-0 στο 7'.
Στο 14ο λεπτό ο Πανιώνιος απάντησε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γουνδουλάκη, όταν ο Ιτάνς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε πάνω στον 27χρονο μέσο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να έχουν από μια αποβολή, καθώς Οικονόμου και Σάμαρης δέχθηκαν από δυο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νιας), Φώσκολου (Πειραιώς)
4ος: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Βέλλιος (Ξάνθης)

Καβάλα(Τσαλίκης): Ιτάνς, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Θεοδωρέλης, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Ντιέ(61' Πετκάκης), Ρινκον(77' Γιάννου), Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν(59' Σουλτανίδης).

Πανιώνιος(Παράσχος): Μπέλιτς, Μπαρόνι, Όμο, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κοντόες, Μπουβάλ(Χ. Μανιάτης 82'), Κούκετς(Λούκινας 72'), Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης.

Κίτρινες: Οικονόμου (39' Καβάλα), Ντουγκλάο (63' Καβάλα), Όμο (65' Πανιώνιος), Οικονόμου (81' Καβάλα), Σάμαρης (73' Πανιώνιος), Σάμαρης (86' Πανιώνιος).
Κόκκινες: Οικονόμου (81' Καβάλα), Σάμαρης (86' Πανιώνιος).

Με μια ματιά


Το ματς είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η Καβάλα ήθελε τη νίκη για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή επαρχίας.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του ταξίδεψε στην Καβάλα με πολλές απουσίες, όμως οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήθελαν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να σβήσουν την κακή εικόνα από το ματς με την ΑΕΛ στην Νέα Σμύρνη.

Χάλασε το πάρτι του Ρινκόν ο Ιτάνς

(1-0) Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους "Αργονεύτες" να πιέζουν την άμυνα του Πανιώνιου, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ νωρίς νωρίς στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 7' λεπτό ο Σμολάρεκ με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά και έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Ρινκόν.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Καβάλας ξεπέρασε τον πορτιέρο του Ιστορικού και με πολύ ωραίο πλααέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

* (Το γκολ του Ρινκόν είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Βραζιλιάνος έκλεισε τα 30 του χρόνια την Κυριακή)

(1-1) Επτά λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Ιτάνς έκανε τραγική εκτίμηση στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, καθώς την έστειλε πάνω στον Γουνδουλάκη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Γάλλο πορτιέρο, κάνοντας το 1-1.

Κακός ρυθμός και ο... κυνηγός Μπουβάλ

Το ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες να μην έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, ενώ τα λάθη ειδικά από την πλευρά των γηπεδούχων ήταν πολλά.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Σκούφαλης με καταπληκτική 40ρα μπαλιά βρήκε τον Μπουβάλ, που απέναντι από τον Ιτάνς επέλεξε να κάνει δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα... πουλιά.

Μια σου και μια μου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δυο τα τέρματα τους, όταν ο Ρινκόν με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Μπέλιτς, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο Πανιώνιος απάντησε δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Γουνδουλάκης βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Μπουβάλ, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή της Καβάλας, όμως το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ.

* (Στο ματς του πρώτου γύρου η Καβάλα κέρδισε στην Νέα Σμύρνη με δυο γκολ στο 87' και το 90')

Τραυματισμός σοκ του Ντιέ

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε με δύναμη τον Ντιέ στο πρόσωπο, που έπεσε αμέσως στο έδαφος.

Το παιχνίδι διακόπηκε αμέσως, με τον Ντουγκλάο να παίρνει αγκαλιά τον 32χρονο άσο και να τον βγάζει εκτός αγωνιστικού χώρου, σε μια συγκλονιστική στιγμή. Ο Ντιέ πήγε να σηκωθεί στη συνέχεια, όμως έπεσε και πάλι κάτω με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Η αναμέτρηση ολοκλήρώθηκε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα ματς που είχε από μια αποβολή, αφού Οικονόμου και Σάμαρης έφυγαν από το ματς με δυο κίτρινες κάρτες.

Συνέντευξη Τύπου


Πανιώνιος: " Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μείναμε ικανοποιημένοι, αφού βάσει ευκαιριών δικαιούμασταν τη νίκη. Με το υπάρχον υλικό ο Πανιώνιος είναι για πιο ψηλά. Θα έχουμε επαφή με τον πρόεδρο σε λίγες ημέρες και θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Τα διπλά της Ξάνθης και του Λεβαδειακού είναι περίεργα, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμενόμενα".

Καβάλα: " Αν και πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε διαφορετικούς στόχους, θέλοντας να παίξουμε στα πλέι οφ, είναι μεγάλη επιτυχία για μια νεοφώτιστη ομάδα η 6η θέση. Να είστε όλοι σίγουροι πως στη δεύτερη σεζόν τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πάει η ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Απαιτούμε από τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Θα έρθουν και θα φύγουν αυτοί που πρέπει. Είναι θέματα που τα χειρίζεται ο πρόεδρος".

Όλα τα λεφτά...


Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου και μπήκαν και τα δυο γκολ. Επίσης η πολύ καλή παρουσία του Σκούφαλη, που έβγαλε όμορφες μπαλιές στους επιθετικούς του Πανιώνιου.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τον τραυματισμό του Ντιέ στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, που είχε ως αποτέλεσα να τον κουβαλήσει εκτός αγωνιστικού χώρου ο Ντουγκλάο.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
Καβάλα(Τσαλίκης): Ιτάνς, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Θεοδωρέλης, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Ντιέ, Ρινκον, Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Πανιώνος(Παράσχος): Μπέλιτς, Μπαρόνι, Όμο, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κοντόες, Μπουβάλ, Κούκετς, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης.
1' Έναρξη αγώνα
7' Γκολ Καβάλα 1-0
Ο Σμολάρεκ ανέβηκε πολύ ωραία από τα δεξιά και πάσαρε στον Ρινκόν, που απέφυγε τον τερματοφύλακα και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
12' Κόρνερ Πανιώνιος
Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους.
13' Γκολ Πανιώνιος 1-1
Λάθος πάσα του Ιτάνς που θα κάνει πάσα στον Γουνδουλάκη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα φέρει το ματς στα ίσα.
17' Σχόλιο
Μετά την ισοφάριση του Πανιώνιου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.
25' Σχόλιο
Ο Πανιώνιος έχει ανεβάσει την απόδοση του και πιέζει την άμυνα της Καβάλας.
33' Ευκαιρία Καβάλα
Ο Οικονόμου από τα αριστερά θα δώσει ωραία στον Σμολάρεκ, που θα πασάρει στον Ονουάτσι, ο οποίος θα κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μπέλιτς να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
36' Ευκαιρία Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης θα βρει με ωραία μπαλιά τον Μπουβάλ, ο οποίος απέναντι από τον Ιτάνς θα κάνει δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα πουλιά.
39' Κίτρινη κάρτα Καβάλα
Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου για μαρκάρισμα στον Κούκετς.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Ευκαιρία Καβάλα
Ο Ρινκόν απέναντι από τον Μπέλιτς, το πλασέ του ωστόσο θα περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.
49' Ευκαιρία Πανιώνιος
Ωραία πάσα του Γουνδουλάκη από τα δεξιά, ο Μπουβάλ από καλή θέση δεν θα πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
57' Διακοπή αγώνα
Εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο τον Ντιέ που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντουγκλάο κουβάλησε μόνος του τον Ντιέ εκτός αγωνιστικού χώρου, κρατώντας τον στα χέρια του!
59' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Σόσιν έξω στη θέση του ο Σουλτανίδης.
61' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Αναγκαστική αλλαγή με τον Ντιέ να αποχωρεί και τον Πετκάκη να παίρνει τη θέση του,
63' Κίτρινη κάρτα Καβάλα
Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλαό για διαμαρτυρίες.
65' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Όμο
72' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Λούκινας μέσα στην θέση του Κούκετς.
73' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Σάμαρη για φάουλ στον Σουλτανίδη.
77' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ρινκόν έξω στη θέση του ο Γιάννου.
81' Κίτρινη κάρτα Καβάλα
Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου
81' Κόκκινη κάρτα Καβάλα
Δεύτερη κίτρινη στον Οικονόμου και κόκκινη.
82' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Χ. Μανιάτης μέσα στη θέση του Μπουβάλ.
86' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τον Σάμαρη.
86' Κόκκινη κάρτα Πανιώνιος Σάμαρης
88' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ουέλινκτον έξω στη θέση του ο Κουμορτζί.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Λήξη αγώνα










































































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ