ΙΝΤΕΡ

Καυστικά πανό των οπαδών κατά της διοίκησης

Καυστικά πανό των οπαδών κατά της διοίκησης

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ τα έβαλαν ανοιχτά με τη διοίκηση Μοράτι, υψώνοντας πανό με άκρως καυστικό περιεχόμενο πριν το ματς με τη Ρόμα. Η αναφορά σε Μουρίνιο και το άτομο που μπήκε στο στόχαστρό τους (photos).

Η προσέλευση των φίλων της Ίντερ ήταν μαζική για ένα ακόμα φετινό ματς της ομάδας τους (κόπηκαν 52.634 εισιτήρια), όμως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά θετικό ήταν, με την ομάδα του Στραματσόνι να λυγίζει από τις πολλές απουσίες της και να αποκλείεται από τον τελικό του Κόπα Ιτάλια μετά την ήττα 3-2 από τη Ρόμα.

Το εντυπωσιακό είναι ωστόσο πως οι τιφόζι του μιλανέζικου συλλόγου δεν περίμεναν το φινάλε για να εκφράσουν τα παράπονά τους για φετινές λανθασμένες κινήσεις της διοίκησης αλλά ύψωσαν σχετικά πανό στις εξέδρες πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού.

"Μετά τον Μουρίνιο αισθανόμαστε ορφανοί από κάποιον που να μπορεί να μεταδώσει το αίσθημα της ταύτισης με αυτά τα χρώματα", έγραφε χαρακτηριστικά ένα πανό, ενώ σε ένα άλλο σημειωνόταν:

Καυστικά πανό των οπαδών κατά της διοίκησης

"Τέλος σεζόν... ώρα για απολογισμούς και συμπεράσματα... ξεκινάμε σήμερα: για αυτό ποιες είναι οι εξηγήσεις;;;"

Κάτω από αυτό το μήνυμα βρισκόταν μία φωτογραφία του γενικού διευθυντή της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, όταν δούλευε για τη Γιουβέντους και κρατούσε μία ει φανέλα με ειρωνικό μήνυμα προς την Ίντερ: "Καλύτερα μία σεζόν με μηδέν τίτλους παρά μία ζωή ηλίθιος".

Καυστικά πανό των οπαδών κατά της διοίκησης

Τέλος, η Curva Nord άσκησε έντονη κριτική στην πρόσφατη απόφαση της διοίκησης να χρησιμοποιήσει τον κωμικό ηθοποιό Πάολο Μπόνολις για να εκφράσει κάποια παράπονά της για διαιτητικές αποφάσεις:

"Με όλο το σεβασμό που μπορούμε να του έχουμε... φτάσαμε στο σημείο να μας υπερασπίζεται ο Πάολο Μπόνονις... Κάντε το εσείς".

Καυστικά πανό των οπαδών κατά της διοίκησης

Να σημειωθεί πως ο Μάσιμο Μοράτι ρωτήθηκε μετά το ματς για τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών, με το αφεντικό των "νερατζούρι" να δηλώνει πως "ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως το επιθυμεί".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ