NATIONS LEAGUE

Καζακστάν - Σλοβενία 0-1: Τρίποντο με Μλάκαρ, πήραν φανέλα βασικού οι Σπόραρ και Τσέριν

Καζακστάν - Σλοβενία 0-1: Τρίποντο με Μλάκαρ, πήραν φανέλα βασικού οι Σπόραρ και Τσέριν
PRINT SCREEN

Η Σλοβενία πέρασε νικηφόρα από το Καζακστάν με ένα πανέμορφο γκολ του Μλάκαρ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο φετινό Nations League, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της League B.

Μετά από τη βαριά ήττα με 3-0 από την Νορβηγία, η Σλοβενία ήξερε πως δεν είχε άλλα περιθώρια για απώλειες και απέναντι στο Καζακστάν κατάφερε να κάνει καλά τη δουλειά της και να πάρει το τρίποντο, δεύτερο σε σύνολο τεσσάρων αγωνιστικών για τον 3ο όμιλο της League B του Nations League.

Η αναμέτρηση στο Αλμάτι ήταν ισορροπημένη ωστόσο στο 55ο λεπτό φρόντισε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του ο Μλάκαρ, που εξαπέλυσε ένα απίστευτο σε δύναμη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε κατά κράτος τον γκολκίπερ Σάτσκι.

Σημειώνεται πως φανέλα βασικού για λογαριασμό της Σλοβενίας πήραν οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, Τσέριν και Σπόραρ, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 71ο λεπτό από τον Βίποτνικ.

  • ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σάτσκι, Μπίστροφ, Μαρότσκιν, Αλίπ, Βορογκόφσκι, Ταγκιμπεργκέν (69' Σκβόρτσοφ), Νταραμπάγεφ (Πάιρουζ), Ζαϊνουντίνοφ, Ισλαμκάν, Τσεσνόκοφ (64' Μπαλταμπέκοφ), Αϊμπέτοφ (64' Ζακσιλίκοφ)
  • ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Ντρκούσιτς (48' Μπάιριτς), Μπιγιόλ, Γιάνζα, Ίλιτσιτς (71' Πέτροβιτς), Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ (87' Κούρτιτς), Σπόραρ (71' Βίποτνικ, Σέσκο

  • Καζακστάν - Σλοβενία 0-1 (55' Μλάκαρ)
  • 13/10 21:45 Αυστρία - Νορβηγία
TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ