ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καζεμίρο: "Δεν θέλω να υποτιμήσω την La Liga, αλλά τα ματς στην Αγγλία είναι πολύ πιο δύσκολα"

Καζεμίρο: "Δεν θέλω να υποτιμήσω την La Liga, αλλά τα ματς στην Αγγλία είναι πολύ πιο δύσκολα"
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Καζεμίρο έζησε μεγάλες στιγμές με την Ρεάλ για σχεδόν μία δεκαετία όμως τώρα είναι αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που απέδειξε και με δηλώσεις του όπου θέλησε να συγκρίνει Premier League και La Liga.

Στα εννέα χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη με τη Ρεάλ, ο Καζεμίρο σήκωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 17 τίτλους και ήταν από τους βασικούς συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών των μερένγκες την τελευταία δεκαετία, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Πλέον, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ζήσει ανάλογες στιγμές και με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έδειξε αυτό με δηλώσεις που έκανε στον απόηχο της σπουδαίας πρόκρισης στους "16" του Europa League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Εκεί όπου όχι μόνο εξέφρασε την επιθυμία του να σηκώσει τίτλους με τους κόκκινους διαβόλους αλλά δεν δίστασε να πει ότι το αγγλικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται τώρα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το ισπανικό.

"Θέλω να γίνω γνωστός εδώ ως ένας παίκτης που παίρνει πρωταθλήματα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να κατακτάς τίτλους, ειδικά στην Premier League, όπου κάθε ματς είναι σκληρό.

Δεν είναι εύκολο γιατί αναφερόμαστε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο αλλά θέλω να πάρω τίτλους εδώ", τόνισε ο έμπειρος μέσος, για να συμπληρώσει:

"Δεν θέλω να υποτιμήσω την La Liga, αλλά τα παιχνίδια εδώ είναι πολύ πιο δύσκολα, υπάρχουν περισσότερες μεταβάσεις. Στην Ισπανία προτιμούν συνήθως το τίκι-τάκα, το παιχνίδι με τις πολλές πάσες. Εδώ υπάρχουν περισσότερες μεταβάσεις, περισσότερες επιθετικές κινήσεις".

Όσον αφορά στη σχέση του με τον προπονητή του, ο Βραζιλιάνος μέσος εγκωμίασε τον Έρικ τεν Χαχ λέγοντας τα εξής: "Απαιτεί πολλά από εμάς, ζητάει την τελειότητα. Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να έχει εμμονή με τις νίκες και να μη συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ