ΞΑΝΘΗ

Κεχαγιάς: "Μεγάλη νίκη για εμάς"

Κεχαγιάς: "Μεγάλη νίκη για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, υποστήριξε πως οι αλλαγές στο ημίχρονο έδωσαν ώθηση στην ομάδα του και την βοήθησαν να φτάσει στην σπουδαία επικράτηση.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς. Ο παλαίμαχος άσος των Ακριτών στάθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του και στην αμυντική της συνοχή ενώ έκανε λόγο για μια σπουδαία νίκη.

Αυτή την Κυριακή (16/2) η 25η Super BALL έρχεται με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη από βαθμολογικής άποψης, περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στην οποία όμως δουλέψαμε πάρα πολύ, για μας η νίκη ήταν μονόδρομος.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα σε συγκεκριμένες θέσεις αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα, υπήρχε άγχος στο α΄ ημίχρονο στο οποίο δεν ήμασταν καθόλου καλοί δημιουργικά».

Είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Οι αλλαγές μας έδωσαν ώθηση, γίναμε καλύτεροι και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Στο ημίχρονο έδωσα συγχαρητήρια γιατί ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, ήταν όμως απαραίτητο να βελτιώσουμε το δημιουργικό κομμάτι».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε καμία ευκαιρία και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απειλητικός. Είδα ένα αγωνιστικό πάθος από τους παίκτες μου αφού κυνηγήσαμε την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνεχίζουμε...».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ