ΑΡΗΣ

Κεφάτος ο Παπαδόπουλος

Κεφάτος ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Άρη στις προπονήσεις μετά την νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι συνδυάστηκε με ανεβασμένη ψυχολογία σε αντίθεση με τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Η νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου είχε σαν αποτέλεσμα η σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου να χαρακτηριστεί από ανεβασμένη ψυχολογία.

Κάτι που δεν ίσχυε μόνο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και από τον Σούλη Παπαδόπουλο που μεταξύ άλλων φρόντισε να δώσει και το σύνθημα προσγείωσης εν όψει των δύο τελευταίων παιχνιδιών της χρονιάς στην μάχη της παραμονής στην Super League.

"Είστε νικητές και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Πρέπει να βάλουμε όμως κάτω το κεφάλι ξανά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, προσηλωμένοι προς το στόχο.

Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα, αλλά πετύχαμε και πάρα πολλά.Το είδατε και μόνοι σας, πως και με κόντρα διαιτησία και με παίκτη λιγότερο, μπορείτε και κόντρα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα κερδίσατε και παίξατε πολύ καλά.

Σας εμπιστεύομαι και την Κυριακή θα πολεμήσουμε ξανά με τα όπλα που διαθέτουμε, για να μπορέσουμε να κάνουμε το αυτονόητο".

Εννοώντας ως αυτονόητο την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα παιχνίδι όπου αυτή φαντάζει μονόδρομος και για το οποίο η προετοιμασία του Άρη ξεκίνησε αμέσως μετά όταν και άπαντες εξήλθανε από τα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου.

Μία μεσημεριανή προπόνηση, η οποία περιείχε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ενώ οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδι με την μπάλα.Σε μία προπόνηση όπου το παρών έδωσε και η νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και Στέφανος Τσιόκνης στην δική τους προσπάθεια να «ντοπάρουνε» τους ποδοσφαιριστές της σε συνδυασμό με εκ νέου συγχαρητήρια για το σημαντικό διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

"Μπράβο παιδιά συνεχίστε με την ίδια θέληση. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, όμως αν έχετε την ίδια θέληση και το πάθος που δείξατε με τον Ατρόμητο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", ήταν τα όσα είχανε να πούνε τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ