EURO 2024

Κέιν: "Ερχόμαστε για να γράψουμε ιστορία"

Ο Χάρι Κέιν
Ο Χάρι Κέιν 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο κάπτεν της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA λίγο πριν από την έναρξη του Euro 2024 και στάθηκε στο πώς αντιμετωπίζει εκείνος και η ομάδα του τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Χάρι Κέιν παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της UEFA, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Euro 2024. Ο αρχηγός της Αγγλίας που θα ηγηθεί των "Τριών Λιονταριών" για τέταρτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του τον τίτλο του φαβορί, αναφέρθηκε στον Γκάρεθ Σάουθγκειτ, στάθηκε στις επιλογές του για την σύνθεση της αποστολής και έκανε το σχόλιο του για το εναρκτήριο ματς απέναντι στην Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει η Εθνική Αγγλίας: " Νομίζω ότι έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να έχουμε αυτό το στάτους μέσα από τα προηγούμενα τουρνουά που είχαμε. Αλλά είμαστε επίσης μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ξανά EURO, οπότε προσπαθούμε να γράψουμε ιστορία εδώ. Αυτός είναι ένας στόχος που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα έχουμε μακρύ, σκληρό δρόμο μπροστά μας. "

Για τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ και τις επιλογές του στην σύνθεση της αποστολής: "Ο Σάουθγκειτ έπρεπε να λάβει κάποιες δύσκολες αποφάσεις με την ομάδα, επειδή έχουμε μερικούς πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες για την Αγγλία. Αλλά, για μένα προσωπικά, είναι φανταστικά. Θέλω να παίζω με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ασίστ, να σκοράρουν, να έχουν καλή κίνηση, να παίρνουν την μπάλα σε στενά σημεία, και τα έχουμε όλα αυτά.

Έχουμε απίστευτα νεαρά ταλέντα που είναι ατρόμητα και θέλουν να πάρουν την μπάλα και να παίξουν. Ελπίζω ότι τα παιδιά μπορούν να στηριχθούν πάνω μου και να μου κάνουν ερωτήσεις, και αν μπορώ να τους βοηθήσω να ξεπεράσουν οτιδήποτε, τότε είναι υπέροχο. Αλλά έχουμε τόσο καλή χημεία, μιλάμε ή τρώμε πάντα μαζί και πάντα γίνονται συζητήσεις, οπότε αυτό μας βοηθάει".

Για τον αγώνα απέναντι στην Σερβία (16/6, 22:00): "Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε βλάψει αν δεν ενεργοποιηθείς σωστά, και αμυντικά είναι πολύ δυνατοί. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί και αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνουμε σωστά."

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ