ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Κέιν: "Βλέποντας τον Ρονάλντο να σκοράρει το γκολ Νο 901 στα 39 του χρόνια, εμπνέομαι να παίζω όσο δυνατόν περισσότερο"

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Ολλανδίας στα ημιτελικά του Euro 2024 | 10 Ιουλίου 2024
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Ολλανδίας στα ημιτελικά του Euro 2024 | 10 Ιουλίου 2024 @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν εξέφρασε την άποψη ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του ενώ διατράνωσε την επιθυμία του να μιμηθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια.

Η Αγγλία υποδέχεται την Φινλανδία στο "Γουέμπλεϊ" την Τρίτη (10/9) για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Nations League (League A), σε ένα ματς το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον αρχηγό των "τριών λιονταριών", Χάρι Κέιν.

Ο λόγος είναι πως -αν αγωνιστεί- θα φτάσει τα 100 παιχνιδια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον φορ της Μπάγερν να μετράει ήδη αντίστροφα για να γίνει ο 10ος παίκτης που θα το πετύχει για την Αγγλία σε επίπεδο ανδρών και ο πρώτος μετά από τον Γουέιν Ρούνεϊ το 2014.

Ο 31χρονος Κέιν, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ της Αγγλίας με 66 γκολ και θα βραβευτεί πριν από την έναρξη του αγώνα για τις 100 συμμετοχές του, πήρε μέρος την Δευτέρα (9/9) σε συνέντευξη Τύπου και εκεί τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ έκανε ειδική μνεία στον αειθαλή Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Αισθάνομαι πως είμαι σε καλή κατάσταση και πως είμαι στο peak της καριέρας μου σωματικά και πνευματικά. Το να βλέπω άλλους παίκτες όπως ο Ρονάλντο να φτάνουν τα 901 γκολ και να να τον βλέπω να αγωνίζεται στα 38 ή 39 του χρόνια, είναι κάτι που με εμπνέει να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο", είπε αρχικά ο Κέιν, και συμπλήρωσε:

"Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, μου αρέσει να εκπροσωπώ την Αγγλία και δεν θέλω να σταματήσω σύντομα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να είμαι συνεπής τόσο με τη φανέλα της Αγγλίας όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ποιος ξέρει πόσες ακόμα συμμετοχές και πόσα ακόμη γκολ θα έχω, αυτό που ξέρω είναι πως είμαι πεινασμένος για περισσότερα και αποφασισμένος να πάω ακόμη πιο μακριά τα όριά μου.

Προσπαθώ να γεμίζω κίνητρα από διάφορους παίκτες, ειδικά εκείνους που είναι μεγαλύτεροι από μένα. Το να σκοράρει κάποιος πάνω από 900 γκολ στην καριέρα του είναι ένα εξαιρετικό ρεκόρ και να παίζει με αυτή την ηλικία, είναι κάτι που με εμπνέει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ