ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Κεν: "Η Γιουβέντους με βοήθησε στο παρελθόν, αλλά είναι πιο σημαντικό αυτό που θα έρθει με την Φιορεντίνα"

Κεν: "Η Γιουβέντους με βοήθησε στο παρελθόν, αλλά είναι πιο σημαντικό αυτό που θα έρθει με την Φιορεντίνα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Μόιζε Κεν παρουσιάστηκε από την Φιορεντίνα την Παρασκευή (12/7) και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως δεν είναι βάρος για εκείνον το γεγονός πως ολοκλήρωσε χωρίς γκολ την περασμένη σεζόν με την Γιουβέντους.

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον Μόιζε Κεν την περασμένη σεζόν και το γεγονός πως έχει να σκοράρει από τον Απρίλιο του 2023 δεν ήταν αρκετά για να κάνει πίσω η Φιορεντίνα όσον αφορά στη μεταγραφή του, με τους βιόλα να τον αποκτούν αυτό το καλοκαίρι από την Γιουβέντους έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ και να τον παρουσιάζουν την Παρασκευή (12/7).

"Ο κύριος Παλαντίνο μου μίλησε και ο τρόπος παιχνιδιού του με έπεισε πάρα πολύ. Στη Μόντσα τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά, παίζει πολύ με τους επιθετικούς και αγγίζει την αμυντική γραμμή μαζί τους.

Ήταν αυτό που έψαχνα, μία ομάδα επιθετική που να παίζει πολύ με τους φορ", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 24χρονου Ιταλού στράικερ κατά την παρουσίασή του, για να συνεχίσει:

"Κάθε φορά που έπαιζα κόντρα στην Φιορεντίνα μάς έβαζαν δύσκολα και αυτό θέλουμε να κάνουμε κόντρα σε όλους. Εγώ θέλω να κάνω κάθε χρόνο περισσότερα. Πέρυσι είχα πολλούς τραυματισμούς και δεν πήγε καλά, τώρα μπορώ και πρέπει να δείξω κάτι.

Πρώτα σε εμένα τον ίδιο και έπειτα στην Φιορεντίνα που πίστεψε σε μένα. Δεν είναι βάρος για μένα ότι δεν σκόραρα καθόλου την περασμένη σεζόν.

Είμαι πολύ δυνατός πνευματικά και κάθε άσχημη στιγμή είναι μάθημα. Στην Γιουβέντους με βοήθησαν στο παρελθόν αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα έρθει.

Είμαι φιλόδοξος, δεν μπορώ να πω το νούμερο των γκολ που έχω αρχικά στο μυαλό μου γιατί είναι κάτι το προσωπικό. Έβαλα στοίχημα με τον Ντοντό: εάν μου βγάλει 8 ασίστ, θα του πληρώσω τις διακοπές".

Η παρουσίαση του Μόιζε Κεν από την Φιορεντίνα:

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ