ΑΡΗΣ

Κεραμιδάς: "Δικαιούμαστε το Κύπελλο"

Κεραμιδάς: "Δικαιούμαστε το Κύπελλο"
σκορδας κεραμιδας

Ο σκόρερ του γκολ που έδωσε το Κύπελλο το '70, Μανώλης Κεραμιδάς, τόνισε πως ο Άρης δικαιούται το Κύπελλο

"Είμαι εδώ για να του ευχηθώ να πάρει ο Αρης το κύπελλο. Ηρθε η ώρα. Εχουμε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και δικαιούμαστε το τρόπαιο, αν και ξέρω καλά ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός", δήλωσε αρχικά στο επίσημο σάιτ του Άρη ο Κεραμιδάς.

Για τον τελικό του '70 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Φυσικά, κάθε στιγμή. Τότε κατακτήσαμε το κύπελλο γιατί είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ημασταν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το πήραμε δίκαια. Αλλωστε αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Είχαμε μεγάλη ψυχολογία, το αποτέλεσμα ήρθε μόνο του".



Όσο για τις συμβουλές του στους παίκτες του Άρη είπε: "Να μην αγχωθούν, να παίξουν ελεύθερα τη μπάλα που ξέρουν, παίζουν την ωραιότερη μπάλα στην Ελλάδα. Είναι ντέρμπι και μετράει η ψυχολογία, θα κερδίσει η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Εχουν τη δυνατότητα οι παίκτες του Αρη, έχουν καλύτερο σύνολο. Δεν υπάρχει μυστικό σε τελικό.

Αρκεί να πιστεύεις στη νίκη και να μην φοβάσαι. Παίζουν εξάλλου έντεκα εναντίον έντεκα. Είμαι βέβαιος ότι θα το πάρει ο Αρης. Θέλω όμως να αναφερθώ και στην παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του Αρη.

Είναι ο καλύτερος προπονητής, μιλάνε άλλωστε τα αποτελέσματα. Είναι γεννημένος νικητής και είμαι βέβαιος ότι θα το σηκώσει και με τον Αρη, όπως σε κάθε ομάδα που εργάστηκε. Το μυστικό του είναι η σοβαρότητα. Δουλεύει στο γήπεδο, είναι το αφεντικό, κάνει το κουμάντο, δεν καταλαβαίνει τίποτε. Του βγάζω το καπέλο".







Για την επιθυμία του κόσμου να κατακτήσει το Κύπελλο υπογράμμισε: "Ο κόσμος του Αρη θα δικαιωθεί στις 17 Μαϊου. Ειδικά οι συνδεσμίτες του Σούπερ 3. Για μένα είναι παλικάρια, στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και ήρθε η στιγμή να δικαιωθούν. Αυτοί πηγαίνουν σε κάθε γήπεδο κι έχουν δικαίωμα να μιλούν. Αλλο να είσαι στις κερκίδες και άλλο σταυροπόδι από το σπίτι. Ο Αρης πέρασε μεγάλη κατηφόρα, αλλά εδώ και δύο χρόνια η ομάδα πάει στην κορυφή εκεί που ήταν παλιά, όταν ήταν η πρώτη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας. Επί δέκα χρόνια ο Αρης πρωταγωνιστούσε στην εποχή μου".



Ερωτηθείς για το αν θα βρίσκεται στον τελικό ανέφερε: "Δεν μπορούμε να λείπουμε. Και οι παίκτες και εμείς πρέπει να δώσουμε τη χαρά στον πρόεδρο, γιατί ήταν παλικάρι σε κρίσιμες στιγμές. Εφαγε πολλές τρικλοποδιές και στάθηκε όρθιος. Του αξίζουν συγχαρητήρια".



Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να ζητήσει από τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: "Ζήτησα ήδη μία φανέλα με το 8, αυτή που φορούσα κι εγώ και μία μπάλα με τις υπογραφές τους. Από τον τελικό του Καυταντζογλείου δεν μου έχει μείνει τίποτε. Τη φανέλα και το παντελονάκι μου τα πήρε ο κόσμος!"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ