ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kετσπάγια: "Mην τους υποτιμήσουμε"

Kετσπάγια: "Mην τους υποτιμήσουμε"
κετσπαγια

Πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη κόντρα Γκρόνιγκεν (21:45)

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με απουσίες καθώς θα λείψουν βασικοί παίκτες των "ερυθρόλευκων". Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι ανέτοιμος, παρότι ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αντιμετωπίζει και ο Τοροσίδης.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα έχουν την δυνατότητα να δουν το νέο απόκτημα τον Ιταλό Έντσο Μαρέσκα, που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. Με τους προαναφερθέντες θα απουσιάσουν και οι Ντάρμπισιρ, Στολτίδης.

Με βάση τους τραυματισμούς των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να δει αυτά που επιθυμεί παρατάσσοντας μία εναλλακτική 11αδα.

Η πιθανή σύνθεση του Ολυμπιακού θα είναι oι Nικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλο, Ντούντου, Σοϊλέδη και Ντιόγκο.

Όσο για τους φίλους του Ολυμπιακού θα μπορέσουν παρακολουθήσουν για πρώτη φορά φέτος από κοντά την προσπάθεια την αγαπημένη τους ομάδα, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους για την προκριματική φάση του Champions League.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και αύριο από τις 10 το πρωί και έως την έναρξη του παιχνιδιού, από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές τους είναι 10€, 15€, 20€ και 50€ στις θέσεις VIP.

Κετσπάγια: "Μην τους υποτιμήσουμε"

Mόνο εύκολη δεν θα είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό αν δεν παρουσιαστεί σοβαρός στα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Ζρίνσκι έτσι ώστε να δει από κοντά τον προσεχή αντίπαλο των "ερυθρόλευκων".

Ο Γεωργιανός τόνισε πως θα είναι έγκλημα αν οι "ερυθρόλευκοι" υποτιμήσουν το συγκρότημα της Μπρατισλάβας, καθώς πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, όπως απέδειξε κόντρα στην ομάδα της Βοσνίας την οποία "φιλοδώρησε" με τέσσερα γκολ.

" Η Σλόβαν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές, παίζει γρήγορα, οργανωμένα και εκδηλώνει πολύ ωραίες επιθέσεις. Εχει δυνατή έδρα και θα μας προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει.

Θα είναι έγκλημα αν τους υποτιμήσουμε. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά δεν είναι έτσι. Εγώ που τους είδα ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε και θα περάσω το μήνυμα στους παίκτες. Δεν είναι καθόλου καλό, όμως, όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και όλοι νομίζουν ότι θα φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με περίπατο".

Κόζακ: "Ζόρια για τους Έλληνες"

Οι παίκτες της Σλόβαν Μπρατισλάβας σκέφτονται τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μετά την πανηγυρική πρόκριση επί της Ζρίνσκι. Ο "εγκέφαλος" της ομάδας Γιαν Κόζακ αναφέρθηκε στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, στέλνοντας το μήνυμα του στους " ερυθρόλευκους".

" Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, κάθε χρόνο δίνει το "παρών" στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και οι Έλληνες δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι μας".

" Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο έργο με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να χαρούμε τη νίκη και την εμφάνιση μας. Με εξέπληξε το γεγονός ότι ήρθαν σχεδόν 14.000 οπαδοί στο γήπεδο απόψε και ήταν φανταστικοί", τόνισε ο 26χρονος επιθετικός Γιουράι Χάλεναρ.

Ο τεχνικός Ντούσαν Ούριν, σχολίασε αναφορικά με το ματς με τον Ολυμπιακό: " Ήμασταν εξαιρετική στο πρώτο ημίωρο, αλλά στη συνέχεια μας βγήκε η κούραση. Οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας".






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ