ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κετσπάγια: "Περιμένουμε καλύτερο πρόσωπο"

Κετσπάγια: "Περιμένουμε καλύτερο πρόσωπο"
κετσπαγια

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο μέλλον εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός τεχνικός δήλωσε πως τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο από τους παίκτες του, αλλά στη συνέχεια το αγωνιστικό πρόσωπο των "ερυθρολεύκων" θα βελτιωθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Τιμούρ Κετσπάγια: " Δεν μπορώ να πω πως ποιοτικά ήταν το καλύτερο παιχνίδι, αλλά στη φάση που είμαστε τώρα δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο από τους παίκτες. Περιμένουμε στη συνέχεια ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε τώρα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας είναι σε καλή κατάσταση.

Η Σλόβαν ήταν καλύτερη ομάδα από τη Ζρίνσκι και το 4-0 το δείχνει αυτό. Είναι μια ομάδα που έχει αρκετά καλούς παίκτες και κινείται στο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας για να αντιμετωπίσουμε το πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακία. Δεν θα πούμε τώρα ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν σ' εκείνο το ματς.

Οι περισσότεροι παίκτες μας που είναι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω να μας βοηθήσουν. Δεν θέλω να μιλήσω για ενίσχυση. Ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες".

Ραούλ Μπράβο: " Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ούτε εγώ ούτε οι συμπαίκτες μου πως θα πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε όσο προλαβαίνουμε, μία εβδομάδα που μένει πριν τον αγώνα. Οφείλουμε να παίξουμε τόσο με την καρδιά μας αλλά και με το μυαλό μας, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Νιώθουμε έτοιμοι και απολύτως συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

Κώστας Μήτρογλου: " Δεν θα σκοράρω μόνο στα φιλικά. Έχω γκολ και για τα επίσημα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην περάσουμε. Ένιωσα υπέροχα στο Μπόχουμ όπου πέτυχα τρία γκολ, αλλά ακόμη καλύτερα στο γήπεδο Καραΐσκάκη με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού δίπλα στην ομάδα. Δεν το σχεδιάζω κάθε φορά το πως θα πανηγυρίσω αλλά ωστόσο έχω πολλούς τρόπους ακόμη ώστε να κάνω κάτι διαφορετικό".

Ντιόγκο: " Πιστεύω το πως δεν έχω σκοράρει στα φιλικά δεν σημαίνει κάτι για μένα. Νιώθω το κορμί μου κάθε μέρα καλύτερα και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι στην καλύτερη κατάσταση. Το θέμα είναι να έχουμε προκριθεί. Οι συμπαίκτες μου έχουν καταλάβει πόσο καλή ομάδα είναι η Σλόβαν. Είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της, όμως εμείς μπορούμε να παίξουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι μεγάλο αβαντάζ για εμάς πως παίζουμε τη ρεβάνς στο Καραΐσκάκη".












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ