ΓΑΛΛΙΑ

Κεβιγί Ρουέν - Μονακό 1-3: Πρόκριση στους 16 του κυπέλλου χωρίς Κόβατς

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Μονακό πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κεβιγί Ρουέν με υπηρεσιακό τεχνικό και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Coupe de France.

Η Μονακό έφυγε με την εκτός έδρας νίκη 3-1 από την έδρα της κατά μιας κατηγορίας πιο αδύναμης Κεβιγί Ρουέν και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Coupe de France.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο "Ρομπέρ Ντιοσόν" γνωρίζοντας ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι των προπονητών τους. Ο Μπρουνό Ιρλ από Δευτέρα αναλαμβάνει την Τρουά, ο Στεφάν Ναντό είναι απλά ο προπονητής της Β' ομάδας των Μονεγάσκων και ανέλαβε στη θέση του απολυμένου Νίκου Κόβατς, μέχρι να υπογράψει (εκτός απροόπτου) για 2,5 χρόνια ο Φιλίπ Κλεμάν της Μπριζ.

Ο Γουισάν Μπεν Γεντέρ με πέναλτι και ο Κέβιν Φόλαντ έμοιαζαν να κλειδώσουν τη νίκη από το 1ο ημίχρονο, όμως ο Καλιντού Σιντιμπέ μείωσε στο 43' και έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι για περίπου ένα τέταρτο. Τόσο χρειάστηκε ο Φόλαντ για να σκοράρει ξανά και να δώσει την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32

*Η Νις προκρίθηκε άνευ αγώνα, ύστερα απ' την αποβολή των Παρί ΦΚ και Λιόν, λόγω των επεισοδίων στο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των 64.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ