ΑΓΓΛΙΑ

Κι οι "11" είναι υπέροχοι

Κι οι "11" είναι υπέροχοι
Καπέλο-Αγγλία

Διαβάστε τους 11 Άγγλους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν νέα "πνοή" στην Εθνική Αγγλίας

Αλλά ποιοι ποδοσφαιριστές από τη νέα "φουρνιά" της Αγγλίας θα πρέπει να προστεθούν στο ρόστερ των "λιονταριών" ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010;
Η Sun ανέλαβε να βοηθήσει τον Ιταλό προπονητή προτείνοντας μία ενδεκάδα από παίκτες που διαπρέπουν με τις ομάδες τους στο "νησί" και που θα μπορούσαν να δώσουν "ζωή" στην "ετοιμοθάνατη" Αγγλία.

Τζο Χαρτ, Μάντσεστερ Σίτι

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τη φανέλα του βασικού από το Σουηδό Ίσακσον. Ο 20χρονος παίκτης έχει 12 εμφανίσεις με την ομάδα του Σβεν Γκόραν Έρικσον και οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Under-21. Όλα αυτά μαζί σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο του υποδηλώνουν ότι ίσως να μην αργήσει πολύ η πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Σκοτ Κάρσον, Άστον Βίλα

Αν και θεωρήθηκε ένοχος στο πρώτο γκολ του αγώνα απέναντι στην Κροατία που σήμανε και τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 ο παίκτης της Άστον Βίλα παραμένει ένας από τους πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες.

Λέιτον Μπάινς, Έβερτον

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Έβερτον έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα των ζαχαρωτών. Σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του Άσλεϊ Κόουλ τόσο με την Τσέλσι όσο και με την Εθνική Αγγλίας τον τελευταίο χρόνο ίσως ο Μπάινς μπορέσει να κερδίσει μία θέση στην ομάδα του Καπέλο. Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Λέιτον Μπάινς στην ομάδα του Λίβερπουλ από τη Γουίγκαν είχε κοστίσει 9 εκατομμύρια ευρώ.

Νεντούμ Ονουόχα, Μάντσεστερ Σίτι

Ο κεντρικός αμυντικός Ονουόχα αποτελεί το βράχο της αμυντικής γραμμής της Μάντσεστερ Σίτι αυτό το χρόνο. Ο 20χρονος έκανε το ντεμπούτο τη σεζόν 2004-05 σε ηλικία μόλις δεκαεπτά ετών ενώ έχει διατελέσει και χρέη αρχηγού στο κύπελλο Αγγλίας στον αγώνα με αντίπαλο την Μπρίστολ Σίτι, δείγμα της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας Under-21.

Στίβεν Τέιλορ, Νιούκαστλ

Παρά το αδιάφορο ξεκίνημά του στη σεζόν ο Στίβεν Τέιλορ παραμένει ένας ελπιδοφόρος αμυντικός. Αν και η θέση που προτιμά να αγωνίζεται είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, ο Τέιλορ ανταποκρίνεται εξίσου καλά και στα άκρα της άμυνας. Η ικανότητά του να μπορεί να αγωνίζεται είτε ως δεξί είτε ως αριστερό μπακ μπορεί να αποδειχθεί ως ατού για την κλήση του στα "λιοντάρια". Είναι επίσης διεθνής με την Under-21.

Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, Μπλάκμπερν

Ο άσσος της Μπλάκμπερν Ντέιβιντ Μπέντλεϊ βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση έπειτα και από τη μεταγραφή του από την Άρσεναλ για τα "ρόδα". Ο χαρισματικός μέσος είχε χριστεί ως ο διάδοχος του Μπέρκαμπ όταν και οι δύο αγωνιζόντουσαν στους "κανονιέρηδες". Ο Μπέντλεϊ είναι ήδη διεθνής όταν και μπήκε ως αλλαγή του Ράιτ Φίλιπς στον αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2008 εναντίον του Ισραήλ.

Τζέιμς Μίλνερ, Νιούκαστλ

Ένα από τα νέα αστέρια της Νιούκαστλ είναι ο τεχνίτης ακραίος Τζέιμς Μίλνερ. Ομαδικός παίκτης με πολλή καλή τεχνική ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιντς μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στην αριστερή πτέρυγα των "λιονταριών".

Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, Άστον Βίλα

Ο 21χρονος άσσος της Άστον Βίλα διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του μέχρι τώρα. Τα επτά γκολ που τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της φετινής Βίλα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Άσλεϊ Γιανγκ, Άστον Βίλα

Ακόμα ένα από τα ελπιδοφόρα ονόματα της Αγγλίας αγωνίζεται στην Άστον Βίλα. Ο Γιανγκ στους "χωριάτες" έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Άσλεϊ Γιανγκ κέρδισε την πρώτη του κλήση στην Εθνική για τα ματς με Ισραήλ και Ρωσία αλλά το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα το κέρδισε στο φιλικό με την Αυστρία. Θα προκαλέσει εντύπωση αν ο Καπέλο δεν συμπεριλάβει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στην αποστολή για το φιλικό με την Ελβετία.

Τέο Γουόλκοτ, Άρσεναλ

Αν και είχε κληθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον ο ταχύτατος επιθετικός δεν έπαιξε ούτε λεπτό στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Καπέλο περιμένει από τον Αρσέν Βενγκέρ να δώσει χρόνο συμμετοχής στο Γουόλκοτ ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μπορέσει να δείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Τζέιμς Βον, Έβερτον

Ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ του Ρούνεϊ στην Έβερτον καθώς αυτός αποτελεί πλέον το νεαρότερο (16 χρονών και 271 ημερών) ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί κι έχει πετύχει γκολ με τη φανέλα των "ζαχαρωτών". Είναι ήδη διεθνής με την ομάδα του Στιούαρτ Πιρς.

Παρακολουθήστε το μαγικό γκολ του Μπέντλεϊ με τη Σάλτσμπουργκ



Παρακολουθήστε το βίντεο με τα κατορθώματα του Τέο Γουόλκοτ



Ο Τζέιμς Μίλνερ σε δράση


























































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ