ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα"

Κιελίνι: "Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα"
Κιελίνι-Γιουβέντους

Την ελπίδα του για νίκη επί της Φιορεντίνα στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, για να φορτώσουν με πίεση την πρωτοπόρο Ίντερ, εξέφρασε ο στόπερ της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι

"Πλησιάσαμε, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε όλοι πολύ άξιοι και ελπίζω να επιστρέψω και εγώ στην ενεργό δράση (απουσίασε από το ματς με τη Λάτσιο) το συντομότερο δυνατό, μακάρι να γίνει αυτό απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ελπίζουμε να νικήσουμε το Σάββατο, ώστε να προσθέσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην Ίντερ που παίζει μία ημέρα αργότερα", τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της "βέκια σινιόρα", την ώρα που ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αλέσιο Σέκο, εξέφραζε την ικανοποίησή του για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της ομάδας.

"Ευχόμουν να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου γύρου με τη διαφορά μας από την κορυφή να μην είναι μεγαλύτερη από τους έξι πόντους.

Αντίθετα, καταφέραμε να τη μειώσουμε και αυτό είναι αναμφίβολα ένα θετικό στοιχείο. Τώρα περιμένουμε την επάνοδο στην ενεργό δράση αρκετών βασικών μας παικτών που ήταν τραυματίες.

Ο Ντιέγκο είναι ένας από τους παίκτες που μας ενδιαφέρει όμως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές", δήλωσε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της παράδοσης των ποδοσφαιρικών Όσκαρ στην Ιταλία για το 2008.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ