ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι ο... επαναστάτης

Κιελίνι ο... επαναστάτης
New Image

Βαρύ κατηγορώ κατά της διοίκησης της Γιουβέντους εξαπέλυσε ο Ιταλός άσος, κάνοντας λόγο για διακρίσεις μεταξύ μεγάλων και... μικρών ονομάτων, όσον αφορά στην ανανέωση των συμβολαίων

"Κανείς δεν τηλεφώνησε ή δεν προσπάθησε καν να επικοινωνήσει μαζί μου. Επικεντρώθηκαν στο να ανανεώσουν τα συμβόλαια των σημαντικών παικτών και αυτό είναι λογικό", ξεκίνησε στις δηλώσεις του ο Ιταλός αμυντικός, πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας, και συνέχισε:

"Παρόλα αυτά δεν σκέφτηκαν καθόλου τους παίκτες που έδωσαν όλο τους τον εαυτό για να επαναφέρουν την ομάδα στη Serie A. Πιστεύω ότι παίρνω μεγάλο ρίσκο με το να συμμετέχω μόνο στο 30% των αγώνων της νέας χρονιάς και δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό.

Έχω πολλές ευκαιρίες, όμως ελπίζω ότι κάποιος θα μου τηλεφωνήσει και θα μου πει ποιο είναι το πλάνο, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Το δικό μου συμβόλαιο λήγει το 2011 οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Αυτό που περιμένω είναι να μεταχειριστώ ως ένας παίκτης σημαντικός, που βασίζονται πάνω μου".

"Εάν γινόμουν η τρίτη ή η τέταρτη επιλογή, θα άρχιζα να ψάχνω για κάτι άλλο, οι προτάσεις δεν λείπουν. Θεωρώ τον εαυτό μου ώριμο είτε για το εξωτερικό είτε για την Ιταλία, όμως εγώ ελπίζω να μείνω εδώ".

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ έχει καταθέσει προσφορά 5 εκ.λιρών για τον παίκτη, με τον ιταλικό σύλλογο να τον έχει κοστολογήσει κοντά στα 7 εκ.λίρες.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ