ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Θα περάσει καλά εδώ ο Ακουιλάνι..."

Κιελίνι: "Θα περάσει καλά εδώ ο Ακουιλάνι..."
Κιελίνι-Γιουβέντους

Kάλεσμα στον παιδικό του φίλο, Αλμπέρτο Ακουιλάνι, να έρθει στη Γιουβέντους έκανε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Εγκώμια και για Αλόνσο, Στάνκοβιτς

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Ιταλίας στο Euro 2008 με αποτέλεσμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Τορινέζους μέχρι το 2013, μίλησε με εξαιρετικά λόγια και για τους τρεις παίκτες, χωρίς να κρύψει πάντως ότι δική του επιθυμία είναι να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον καλό του φίλο και νυν άσο της Ρόμα, Αλμπέρτο Ακουιλάνι.
"Εγώ και ο Αλμπέρτο έχουμε παίξει μαζί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας από τότε που ήμασταν 15 ετών, ενώ και οι γονείς μας είναι πολύ καλοί φίλοι. Μιλάμε συχνά, εγώ του έλεγα πάντα να έρθει στο Τορίνο.

Αστειευόμενος, του είπα πολύ καλά λόγια τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη, όμως αυτός είναι που θα αποφασίσει. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς έχει μεγαλώσει στη Ρώμη και έχει συνδεθεί με τους ανθρώπους εκεί", τόνισε ο Κιελίνι, ο οποίος αφιέρωσε πολύ καλά λόγια και για τον Τσάβι Αλόνσο της Λίβερπουλ.

"Είναι μεγάλος παίκτης, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στη Λίβερπουλ αλλά και στο Euro. Μπορεί να μας βοηθήσει, δεν υπάρχουν πολλοί σαν εκείνον, όμως είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα φέρει έναν πρωταθλητή για να μας βοηθήσει να ανέβουμε επίπεδο και να παλέψουμε με τις Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα".

Τέλος, ο Κιελίνι αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ασπρόμαυρα και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς της Ίντερ, παίκτης όμως που είναι ανεπιθύμητος για τους οπαδούς της "βέκια σινιόρα" λόγω του... μιλανέζικου παρελθόντος του για λογαριασμό των "νερατζούρι".

"Ο Στάνκοβιτς είναι μεγάλος παίκτης. Είναι λογικό πως, παίζοντας τοσα χρόνια στην Ίντερ, στην αρχή δεν θα είναι καλοδεχούμενος, όμως τέτοιοι παίκτες μετά από μερικά παιχνίδια καταφέρνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του κόσμου.

Εαν έρθει ο Στάνκοβιτς, ο κόσμος της Γιουβέντους να είναι ήσυχος πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα, ώστε να διαγράψει όλες τις λύπες που μας έχει δώσει τα προηγούμενα χρόνια με την Ίντερ".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ