ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Ξενόπουλου

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Ξενόπουλου
ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 26χρονος τερματοφύλακας πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και επίσημα ο Βασίλης Ξενόπουλος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα. Ο 26χρονος γκολκίπερ ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες . Ο ίδιος, θα ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων μετά από 16 χρόνια παρουσίας στους Πράσινους.

Θυμίζουμε ότι η Κηφισιά προχωράει το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης καθώς έχει ανακοινώσει και την απόκτηση των Εμπό, Μαζουλουξή, Νταβίντ Σιμόν, Γιώργου Μάναλη αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του Μποτία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Βασίλη Ξενόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1998, ο Βασίλης Ξενόπουλος εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία δέκα ετών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο την 1η Μαρτίου 2020 απέναντι στον Βόλο.

Ως μέλος του Παναθηναϊκού κατέγραψε 5 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ είχε ακόμη 38 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β’ στη Super League 2.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία.


TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ