SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' 3-3: Έσωσε την παρτίδα με γκολ στο φινάλε και κράτησε το αήττητο

Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' 3-3: Έσωσε την παρτίδα με γκολ στο φινάλε και κράτησε το αήττητο
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης Β' είχε ένα τέλειο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ όμως η Κηφισιά δεν πέταξε λευκή πετσέτα και βρήκε τη λύτρωση που έψαχνε στο φινάλε των καθυστερήσεων, κάνοντας το 3-3 και διατηρώντας το αήττητό της στο πρωτάθλημα.

Σούπερ ματς χωρίς νικητή στο "Ζηρίνειο"! Ο Αστέρας Τρίπολης Β' ήταν επιβλητικός στο πρώτο μέρος και πήρε τεράστιο αβαντάζ τριών γκολ όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κηφισιά, με την ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος και να απαντάει με τρία γκολ, για να γραφτεί το τελικό 3-3 που της επέτρεψε να διατηρήσει το αήττητο στη βαθμολογία της Super League 2 μετά από 6 αγωνιστικές.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Μπουσάι, με το 2-0 να γίνεται στο 27' με σουτ του Προύντζου και το 3-0 να διαμορφώνεται στο 42ο λεπτό με προβολή του Οκό.

Ωστόσο, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και βρήκε τόσο τα αγωνιστικά όσο και τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει τον βαθμό στο δεύτερο μέρος. Ο Κυριόπουλος μείωσε νωρίς (48') σε 1-3, με τον ίδιο παίκτη να βάζει ξανά την ομάδα του στο ματς στο 76' γράφοντας το 2-3 και να έρθει ο Μίλερ με εντυπωσιακό σουτ στο 90+5' να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

  • ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Σιμόν (46' Σμπώκος), Σιλά, Κωνσταντακόπουλος (46' Εμπό), Τετέι, Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (61' Μίλερ), Μάναλης (61' Παντελίδης), Σόουζα, Μαζουλουξής (46' Πομπό),
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β': Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Μπουσάι, Ελκασάμπ, Λάσκαρης, Γρόζντανιτς, Ντέτλερ (70' Παπαδημητρίου), Προύντζος, Κετού (62' Αντεσίνα (84' Κωστέας), Ρέντζιτς, Οκό

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο

  • Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR 3-3
  • 26/10 15:00 Παναχαϊκή - Πανιώνιος
  • 27/10 15:00 Χανιά - ΑΕΚ Β'
  • 27/10 15:00 Ηλιούπολη - Καλαμάτα
  • 27/10 15:00 Παναργειακός - Αιγάλεω
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ