ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Εμπό

Κηφισιά, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Εμπό
KIFISIA FC

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό. Ο Νιγηριανός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Παίκτης της Κηφισιάς θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό. Ο Νιγηριανός χαφ θα ενισχύσει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στον άξονα. Ο 22χρονος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2021, για τον Αστέρα Τρίπολης, ο ίδιος διαθέτει εμπειρία στην SuperLeague 2 καθώς έχει υπάρξει παίκτης της Επισκοπής, του Παναθηναϊκού Β και του Ηρακλή.

Πρόκειται για ακόμη μια μεταγραφή της ομάδας των Βορείων Προαστίων μετά την απόκτηση των Μαζουλουξή, Νταβίντ Σιμόν, Γιώργου Μάναλη αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μποτία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Τιμίπερε Τζόνσον Έμπο, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος.

Γεννημένος στις 19 Ιουνίου 2002, ο Τιμίπερε Τζόνσον Έμπο ξεκίνησε την καριέρα του από την Clique Sports της Νιγηρίας.

Το 2021 αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον παραχώρησε στην Επισκοπή με τη μορφή δανεισμού (25 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ στη Super League 2).

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022/23) φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β’ (20 συμμετοχές στη Super League 2), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή, με τον οποίο είχε 29 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία."

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ