ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιν: "Δεν ήρθα για διακοπές"

Κιν: "Δεν ήρθα για διακοπές"

Πεινασμένος για επιτυχίες εμφανίστηκε ο Ρόμπι Κιν κατά την παρουσίασή του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Πως τον υποδέχτηκαν Μπέκαμ και Ντόνοβαν.

"Δεν είμαι εδώ για να κάνω διακοπές αλλά για να κερδίσω και να σημειώσω πολλά γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που μου δόθηκε και ελπίζω να πετύχω", τόνισε ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Οι προσδοκίες απέναντι στον πρώην άσο της Τότεναμ είναι σίγουρα μεγάλες από τους φίλους των Γκάλαξι, που αδημονούν για το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μετά το 2005, με τον ίδιο να μη δείχνει πάντως καθόλου αγχωμένος.

"Ως παίκτης γνωρίζεις ότι πάντα υπάρχουν προσδοκίες και πίεση πάνω σου. Αυτό συμβαίνει με εμένα από τα 17 μου χρόνια. Είναι στο χέρι μου να πετύχω τους στόχους μου.

Έπαιξα πολύ καιρό στην Πρέμιερ Λιγκ και ήξερα τι έπρεπε να κάνω, αισθάνθηκα ότι είχε έρθει η ώρα για μία νέα πρόκληση".

Όσο για τα άλλα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη των Γκάλαξι, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λάντον Ντόνοβαν, που βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων κατά την παρουσίασή του (μαζί με τον προπονητή Μπρους Αρίνα), είχαν έναν καλό λόγο να πουν για το νέο συμπαίκτη.

"Η δουλειά μας έγινε αυτόματα πιο εύκολη με την άφιξη του Ρόμπι. Έδειξε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα δέσει με την ομάδα", ήταν το σχόλιο του Ντόνοβαν, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, να συμπληρώνει:

"Ξέρουμε ότι θα σκοράρει αρκετές φορές. Έχει πετύχει γκολ σε όλες τις ομάδες που πήγε".

Υπενθυμίζεται ότι ο βραχύσωμος Ιρλανδός φορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του MLS, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό της τάξης των 3.500.000 λιρών που καρπώθηκε η Τότεναμ από την πώλησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ