ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Κιν: "Η Αγγλία πρέπει να πάει για τον καλύτερο προπονητή, τον Γκουαρδιόλα"

Κιν: "Η Αγγλία πρέπει να πάει για τον καλύτερο προπονητή, τον Γκουαρδιόλα"
PRINT SCREEN

Ο Ρόι Κιν πήρε θέση στο ερώτημα "ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής στην εθνική Αγγλίας", με τον παλαίμαχο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή να ζητάει από την ομοσπονδία την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά τη νίκη της Εθνικής Αγγλίας με 3-1 απέναντι στην Φινλανδία, ο Λι Κάρσλι παραδέχθηκε ότι ο πάγκος των "τριών λιονταριών" χρειάζεται έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης για να τον διαδεχτεί, από τη στιγμή που εκείνος δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, με τον Ρόι Κιν να παίρνει την ασίστ και να "σκοράρει".

Και αυτό γιατί του ζητήθηκε να πάρει θέση για τον άνθρωπο που θα πρέπει να αναλάβει το τιμόνι των "τριών λιονταριών" και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, ζητώντας από την αγγλική ομοσπονδία να κυνηγήσει την περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Πηγαίνετε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, πηγαίνετε για τον καλύτερο. Το συμβόλαιο του Πεπ με την Σίτι λήγει το καλοκαίρι. Η FA πρέπει να ψάξει για τον καλύτερο, δεν ξέρω αν το οικονομικό θα παίξει ρόλο.

Εάν ο Λι (Κάρσλι) βγάζει τον εαυτό του εκτός κούρσας και δεν ενδιαφέρεται, κάτι που προκύπτει από αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, τότε η FA πρέπει να πιάσει δουλειά και να βρει τον κατάλληλο", τόνισε ο Ρόι Κιν μιλώντας στον αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό "ITV".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ