CONFERENCE LEAGUE

Κιν: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, τέτοια ματς θέλεις να δώσεις ως προπονητής ή παίκτης"

Κιν: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, τέτοια ματς θέλεις να δώσεις ως προπονητής ή παίκτης"
PRINT SCREEN

Ικανοποιημένος από την κλήρωση της φάσης των "16" του Conference League που έφερε τον Ολυμπιακό στο δρόμο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής των Ισραηλινών και άλλοτε σπουδαίος φορ, Ρόμπι Κιν.

Ο Ρόμπι Κιν είδε την Μακάμπι Τελ Αβίβ να επικρατεί με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρωτάθλημα Ισραήλ και να πιάνει την Μακάμπι Χάιφα στην κορυφή της βαθμολογίας, γεγονός που ανέβασε την αυτοπεποίθηση των παικτών της ενόψει Ευρώπης.

Για την ακρίβεια πριν από τα ματς με τον Ολυμπιακό με φόντο τα προημιτελικά του Conference League, με τον Ιρλανδό πρωην φορ των Τότεναμ και Λίβερπουλ και νυν προπονητή της, Ρόμπι Κιν, να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

"Είμαι χαρούμενος, ήθελα μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο όνομα, όπως και έγινε. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς, είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις ως προπονητής ή ως παίκτης.

Θέλεις να παίξεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες. Άλλωστε, η πτήση για την Ελλάδα είναι πιο βολική από το να πετάξεις σε ένα μέρος όπως η Νορβηγία", είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια o 43χρονος προπονητής.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 19:45 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου στις 22:00, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα που χρησιμοποιούν ως έδρα οι Ισραηλινοί.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ