ΑΡΗΣ

Κίνδυνος για το γόνατο του Οριόλ

Κίνδυνος για το γόνατο του Οριόλ
INTIME SPORTS

Ο Οριόλ Λοθάνο αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Πέμπτης (17/2). Ίσως και να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Μάντσεστερ Σίτι.

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (20/02, 17.15) με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στα δυσάρεστα της σημερινής προπόνησης ήταν ότι στο τέλος της αποχώρησε με πόνους στο γόνατο ο Ισπανός Οριόλ.

Πλέον ο Γιάννης Μιχαλήτσος καλείται να περιμένει μέχρι αύριο (18/02) όταν και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραύματος αν και αρχικά δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Αρκετά σοβαρό για να του στερήσει σίγουρα τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και τον επαναληπτικό της Πέμπτης (24/02) με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των 32 του Europa League.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αγτζίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ για αύριο το πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Κι αν η απουσία του Οριόλ λογικά θα οριστικοποιηθεί αύριο δεδομένες είναι οι απουσίες από το παιχνίδι της Κυριακής των τιμωρημένων Ρικάρντο Φατί και Μίσελ.

Την απουσία του πρώτου στον άξονα της μεσαίας γραμμής λογικά θα κληθεί να καλύψει ο Τόχα ενώ αυτήν του Μίσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κρίστι Βανγκέλι με τον Ντάρσι Νέτο να επιστρέφει στο δεξί.

Σε έναν συνδυασμό όπου θα απομένει το ερώτημα για το ποιος θα βρεθεί στο βασικό σχήμα αντί του Νέτο στην θέση του βασικού δεξιού χαφ, θέση που είχε καλύψει στα τελευταία τρία παιχνίδια μετά τον δανεισμό του Φρανσίσκο Χαβίτο στην ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ