ΑΡΗΣ

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της Πρωτόδικης απόφασης της Super League να τιμωρηθεί η ΠΑΕ Άρης με πρόστιμο 31.000 ευρώ για το παιχνίδι στην Βέροια και πλέον υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του.

Η ΠΑΕ Άρης κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της μετά από την άσκηση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της Πρωτόδικης απόφασης της Super League για τιμωρία με πρόστιμο 31.000 ευρώ για το παιχνίδι στην Βέροια.

Συγκεκριμένα η έφεση θα εκδικαστεί από την Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου, την επόμενη Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι η όποια τιμωρία θα εκτιθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το διήμερο ρεπό του Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του από σήμερα θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην μάχη της παραμονής στην Super League με τον τεχνικό του Άρη να υπολογίζει και πάλι στους Τάτο και Πουλίδο που εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους στα Γιάννενα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μάλιστα στο διάστημα των 11 ημερών που μεσολαβούνε μέχρι την σέντρα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό θα έχει προλάβει να ξεπεράσει και τον τραυματισμό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ