ΑΕΚ

Κινείται για Κέπα

Κινείται για Κέπα
Κέπα

Για την απόκτηση του επιθετικού της Σεβίλλης, Κέπα, κινείται η ΑΕΚ. Ναυαγεί του Ρούμπιο. Στο χειρουργείο ο Ζήκος

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ που γνωρίζει πολύ καλά τον Κέπα, επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον του και στη συνέχεια ο Ιλια Ιβιτς ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Σεβίλλης.
Ο Κέπα έχει μικρό συμμετοχής στους Σεβιγιάνους, λόγω των πολλών επιθετικών που διαθέτει ο σύλλογος. Μάλιστα ο νεαρός παίκτης στο παρελθόν είχε δηλώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.

" Είμαι έτοιμος να αποχωρήσω, εφόσον το θεωρεί σωστό και η Σεβίλλη", είπε ο Κέπα, ενώ ο μάνατζέρ του Αλβάρο Τόρες δήλωσε στην "As": " Ο παίκτης είναι πολύ ήρεμος και θα εξετάσει με σχολαστικότητα την πιθανότητα να φύγει, όταν φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Αν δεν τον ικανοποιήσει καμία πρόταση, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στη Σεβίλλη".



Την χρονιά που πέρασε ο Κέπα, τον οποίο "κοιτάζει" και ο Παναθηναϊκος, έπαιξε σε 29 ματς και πέτυχε 7 γκολ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και σημείωσε 6 τέρματα.

Χαλάει του Ρούμπιο



Σε ναυάγιο οδηγείται όπως δείχνουν τα πράγματα η μετακίνηση του Εδουάρδο Ρούμπιο στην ΑΕΚ. Ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη άλλωστε υποστήριξε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κρουζ Αζούλ στο Μεξικό...

"Είμαστε πολύ κοντά να υπογράψουμε σε μεξικανική ομάδα. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά υπήρχε συμφωνία με τους Μεξικανούς πριν φτάσει η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετική και αγωνιστικά και οικονομικά.

Αν είχε έρθει νωρίτερα, θα τη συζητούσαμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη μεξικανική ομάδα. Αν, όμως, δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε θα αποδεχθούμε την πρόταση της ΑΕΚ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση"

, τόνισε στην Sportday o Ούγκο Ρούμπιο.

Στο χειρουργείο ο Ζήκος



Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί σήμερα ο Ζήκος, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

"O ποδοσφαιριστής της ομάδας Ακης Ζήκος έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να υποβληθεί, το πρωί της Πέμπτης, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό. Η μετεγχειρητική του πορεία και η διάρκεια της αποχής του θα αξιολογηθεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ