ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κίνι: "Αν η άμυνα είναι συμπαγής, νιώθεις πιο ασφαλής και είσαι πιο κοντά στη νίκη"

Κίνι: "Αν η άμυνα είναι συμπαγής, νιώθεις πιο ασφαλής και είσαι πιο κοντά στη νίκη"
EUROKINISSI

Ενθουσιασμένος που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κίνι, με τον 33χρονο ακραίο μπακ να στέκεται στη σημασία της άμυνας στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί εις βάρος της Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα τελευταίο εμπόδιο μπροστά του στην προσπάθειά του να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, αυτό της Τσουκαρίτσκι, με τον Κίνι να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και να κάνει ειδική μνεία στην καλή αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να έχουν οι Πειραιώτες για να πάρουν την πρόκριση.

Επιπλέον, ο Ισπανός μπακ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως για πρώτη φορά στην καριέρα του έχει εμπλοκή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε πως τώρα, στα 33 του, αισθάνεται πως έχει περισσότερες φιλοδοξίες σε σύγκριση με τον εαυτό του όταν ήταν 20 ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς ζει αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που παίζω για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ποτέ δεν είναι αργά, είμαι γεμάτος φιλοδοξίες και προσδοκίες για να πάμε καλά και σε αυτό τον προκριματικό γύρο".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να έχει καλύτερο σκορ σε σύγκριση με το 1-0 με την Γκενκ στο αντίστοιχο πρώτο ματς του προηγούμενο γύρου: "Όταν η άμυνα είναι συμπαγής νιώθεις πιο ασφαλής και είσαι πιο μπροστά στη νίκη και στην πρόκριση. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα και έπειτα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, για να είσαι πιο κοντά στο αποτέλεσμα, στο στόχο σου, πρέπει να έχεις καλή αμυντική λειτουργία. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ".

Για το αν παίζει ρόλο η ηλικία σε έναν ποδοσφαιριστή ή άλλα πράγματα: "Δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία. Εγώ είμαι 33 και νιώθω πολύ δυνατός, ψυχικά και σωματικά. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία και έχω περισσότερες φιλοδοξίες και προσδοκίες σε σχέση με όταν ήμουν 20 ετών. Έχω περισσότερη όρεξη και διάθεση, είμαι έτοιμος να συνεχίσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ