ΑΡΗΣ

Κίνηση ανθρωπιάς από τους "κίτρινους"

Κίνηση ανθρωπιάς από τους "κίτρινους"
παιδικο χωριο sos

Η ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στο παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος SOS στο Φίλυρο όπου μοίρασε αυτόγραφα και δώρα

Όπως ήταν επόμενο η παρουσία της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Άρη είναι αλήθεια ότι χάρισε μεγάλη χαρά και πλατιά χαμόγελα εν όψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων σε όλα τα μικρά παιδιά. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, τους απεύθυνε κάλεσμα παρουσίας τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από πλευράς του ο προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι: " Ουσιαστικά για μας είναι πολύ μεγάλη τιμή ότι βρισκόμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την ανθρώπινη στήριξη κι όχι μόνο αυτές τις ημέρες των εορτών αλλά όλο τον χρόνο".

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δήλωσε πως: " Θέλουμε να συνεχίσουμε την αγωνιστική μας πρόοδο ώστε να μην απογοητεύσουμε όλους όσους μας πιστεύουν".

Ο Βίκτορ Βιτόλο που από την πλευρά του στις 27 του μήνα θα δώσει τον δικό του αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Τενερίφη επισήμανε ότι: " Με ευχαριστεί το γεγονός να βοηθάμε παιδιά που έχουν την ανάγκη και την στήριξή μας", ενώ για τον δικό του αγώνα υπογράμμισε ότι: " Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που έχω την στήριξη της διοίκησης, των συμπαικτών μου αλλά και του SUPER 3 που έχουν δώσει από πλευράς τους όλη την δύναμή τους μέσα από την καρδιά τους για την προσπάθεια που κάνω για παιδιά που έχουν ανάγκη".

Ο εδώ και μερικούς μήνες πατέρας και εκ των αρχηγών του Άρη στην φετινή χρονιά Σέρχιο Κόκε δεν έκρυψε ότι: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ήθελα να ήμουν και πιο συχνά", ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι παραδέχθηκε ότι: " Έχουμε βρει τον δρόμο μας μέσα από την δουλειά και είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Όσο για τον θεσμό του Κυπέλλου μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας) σε έναν θεσμό όπου στόχος μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου".

Τέλος ο με την σειρά του εδώ και μερικές μέρες πατέρας Δημήτρης Καρατζιοβαλής τόνισε: " Πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση και ευελπιστώ να γίνεται συχνότερα με τα παιδιά να αποτελούν το μέλλον μας και εύχομαι σε όλους να ζήσουν το συναίσθημα του πατέρα".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ