ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίνηση για Σκόκο

Κίνηση για Σκόκο
σκόκο πανηγυρικό

Οι "πράσινοι" ετοιμάζουν πρόταση για Σκόκο ύψους 1,8 εκ. € με Πετρόπουλο στα έμψυχα ανταλλάγματα

Το όνομα του Αργεντίνου μέσου της ΑΕΚ είναι βέβαιο ότι θα είναι από τα πιο καυτά ονόματα που θα εμφανιστούν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και στη διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις και τον... Ολυμπιακό.
Τα δεδομένα γνωστά: Οι "κιτρινόμαυροι" χρειάζονται ρευστό, ο παίχτης επανειλημένα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει και ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Γι'αυτό σύμωφνα με δημοσίευμα της "Goalnews" οι άνθρωποι του "τριφυλιού" ετοιμάζονται άμεσα να κινηθούν για την απόκτηση του.

Πολύ πιθανό μάλιστα τις επόμενες μέρες να υπάρχει και ραντεβού ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων ώστε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να τεθεί στο τραπέζι και επίσημα. Και πως μεταφράζεται το "επίσημα"; Με ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ μαζί με τον Αντώνη Πετρόπουλου ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο 24χρονος επιθετικός επί ημερών Νίκου Νιόπλια βλέπει την ενδεκάδα με τα... κιάλια και στην Παιανία δεν θα έλεγαν όχι στην παραχώρησή του στην ΑΕΚ ως αντάλλαγμα του Σκόκο.

Ολα τα παραπάνω όμως δεν είναι ανεξάρτητα από τη ρευστή κατάσταση που υπάρχει στα διοικητικά των "πρασίνων". Ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να προλάβουν και αυτές τις εξελίξεις. Γι'αυτό αν γίνει το ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να δώσουν τα χέρια καταθέτοντας τη συγκεκριμένη πρόταση και εφόσον οριστικοποιηθεί η παραμονή του Πατέρα στην προεδρία να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Πετάει για τίτλο

Την ώρα βέβαια που κυκλοφορούν τα σενάρια για Σκόκο, ο Παναθηναϊκός δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Με νίκη οι "πράσινοι" αγκαλιάζουν το πρωτάθλημα καθώς θα χρειάζονται άλλο ένα τρίποντο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Super League.

Μοναδικός πονοκέφαλος για το Νίκο Νιόπλια σε αυτόν τον αγώνα είναι να λύσει το γρίφο της άμυνας. Ο Στέργος Μαρίνος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, συνεπώς ο Κοζανίτης τεχνικός καλείται να διαλέξει τέσσερις εκ των Σεϊταρίδη, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Μπιάρσμιρ.

Ένα σενάριο θέλει βασικούς τους τέσσερις που ξεκίνησαν με τον Ολυμπιακό (Σεϊταρίδη, Κατσουράνη, Καντέ, Βύντρα), ενώ ένα δεύτερο θέλει βασικό τον Σαριέγκι και μετατόπιση του Κατσουράνη στα χαφ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Οι υπόλοιπες έξι θέσεις πιθανότατα θα καλυφθούν από τους έξι του ντέρμπι, με τον Σωτήρη Νίνη όμως να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ