ΠΑΟΚ

Κινητήριος δύναμη

Κινητήριος δύναμη
Οπαδοί ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση του

"H Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδος, ο οποίος για μία ακόμη φορά δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και στάθηκε αρωγός με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

Ταυτόχρονα, όλοι στην ασπρόμαυρη οικογένεια ευελπιστούν να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδος και με την απαραίτητη συνεργασία όλων όσοι είναι κοντά στο σύλλογο, ο Δικέφαλος να προχωρήσει στο δρόμο προς την επιτυχία. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι η κινητήριος δύναμη του ιστορικού μας συλλόγου και με τη δική τους στήριξη όλοι οι στόχοι μοιάζουν πιο κοντινοί".





Ηλιάδης: "Κρίμα για τον κόσμο"

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποχωρώντας χθες από το γήπεδο της Τούμπας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο συμφώνησαν, στις δηλώσεις του, ότι η απώλεια ήταν κρίμα για τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και έδωσε δυναμικό παρών.

" Η ισοπαλία που φέραμε ήταν κρίμα για τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και μας συμπαραστάθηκε γιατί πιστεύω ότι άξιζε κάτι καλύτερο", αρκέστηκε να δηλώσει ο Στέλιος Ηλιάδης, ενώ ο Ηλίας Χαραλάμπους πρόσθεσε: " Είχαμε καλή απόδοση και χαμένες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ανοιχτήκαμε λίγο κινδυνέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Θάνος Τσίγκας δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας: " Χρωστάμε ένα συγνώμη στον κόσμο. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Πρέπει να κοιτάμε όμως μπροστά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες", ενώ ο Χρήστος Μελίσσης δεν έκρυψε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες: " Τελικά όπως ήρθε το παιχνίδι κινδυνεύσαμε ακόμη και να χάσουμε. Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν και είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Με ένα ακόμη γκολ πριν το ημίχρονο θα είχε τελειώσει το ματς. Δυστυχώς στο παιχνίδι που κάναμε τις περισσότερες ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Τον θέλουμε έτσι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι

".

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης παρότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο τόνισε ότι σύμφωνα με τον ίδιο ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ομάδας του "Δικεφάλου" δηλώνοντας: " Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ για να πάρουμε και τη νίκη", ενώ στο ίδιο μήκος και ο Αντόνιο Γκονζάλες: " Το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ", τόνισε ο Ισπανός και πρόσθεσε: " Δεν πρέπει να απογοητευτούμε επειδή δεν κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ