Μονομαχία Κουτσογούλα - Διονέλλη στο Πανσερραϊκός - Πανιώνιος
INTIME SPORTS
Δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson, καθώς έγιναν αλλαγές στα παιχνίδια της Πέμπτης, Πανιώνιος - Πανσερραϊκός και Αστέρας AKTOR - Ζάκυνθος.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε αλλαγή στο πρόγραμμα των ρεβάνς των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 (αντί για τις 19:30) θα γίνει ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Πανσερραϊκό και στη Ριζούπολη αντί της Νέας Σμύρνης.
Αντίστοιχα η ρεβάνς του Αστέρα AKTOR με τη Ζάκυνθο θα διεξαχθεί στις 19:30 (αντί για τις 17:00).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson: “Ανακοινώνονται αλλαγές στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των “16” Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2024-25. Το παιχνίδι Πανιώνιος-Πανσερραϊκός στις 05/12/2024 θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας” με ώρα έναρξης 17:00, ενώ στην αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης-Ζάκυνθος στις 05/12, η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 19:30“.
Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων για τους 16 του Κυπέλλου