ΑΡΗΣ

"Κιτρινίζει" το Τροντχάιμ

ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Mετά από ένα ταξίδι που ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Άρη έφθασε το μεσημέρι στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ρόζενμποργκ για την 2 αγωνιστική του ομίλου του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνάντηση μία εντελώς διαφορετική θερμοκρασία σε σχέση με αυτήν που είχε αφήσει πίσω της το πρωί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

Αυτό γιατί το θερμόμετρο στο Τροντχάιμ έδειχνε 5 βαθμούς Κελσίου με τους μόνους που έδειχνε να μην ενοχλεί να ήταν οι φίλαθλοι του Άρη που βρίσκονταν με την υπόλοιπη αποστολή στην πτήση τσάρτερ.

Χωρίς απώλεια χρόνου και παρά την χαμηλή θερμοκρασία άρχισαν να κινούνται στους ρυθμούς των συνθημάτων τους όπως είχε συμβεί και κατά την διάρκεια της πτήσης.

Στις ώρες που ακολούθησαν ήταν επόμενο οι περίπου 120 φίλαθλοι του Άρη που συνταξίδεψαν με την αποστολή να ενσωματωθούν με τους περίπου 200 που είχαν ταξιδέψει οδικώς από την Θεσσαλονίκη ξεκινώντας το οδοιπορικό τους από το Σάββατο και φθάνοντας χθες στην νορβηγική πόλη.

Κι αν η πτήση τσάρτερ που ήταν προγραμματισμένη για αύριο το πρωί αναβλήθηκε στους παραπάνω πρόκειται να προστεθούν και περίπου άλλοι 200 φίλαθλοι του Άρη από τις γειτονικές χώρες της Σκανδιναβίας και όχι μόνο και όλοι μαζί θα βρεθούνε στο πλευρό της ομάδας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ήδη και πριν "κιτρινίσουν" το μέρος που θα φιλοξενηθούνε στις κερκίδες του Λέρκεταλ έχουν φροντίσει ήδη να κάνουνε κάτι ανάλογο στην πόλη του Τροντχάιμ κάνοντας και με το παραπάνω αισθητή την παρουσία τους.

Δείτε videos από την άφιξη του Άρη στην Νορβηγία



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ