ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρος ο Μανού

Κιτρινόμαυρος ο Μανού
μανου

Και επίσημα παίκτης της ΑΕK είναι ο Μανού καθώς πριν απο λίγο ανακοινώθηκε η μετεγγραφή απο την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Εmanuel de Jesus Bonfim Evaristo "Manu". O 25χρονος (28/8/1982) Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την ΑΕΚ να διατηρεί τη δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2008".


Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο 25χρονος Πορτογάλος εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του λέγοντας: "Όταν προέκυψε η πιθανότητα να έρθω στην ΑΕΚ, είχα μιλήσει με τον Κώστα Κατσουράνη, μου είπε πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Ήθελα και εγώ να έρθω στην ΑΕΚ.

Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους ξέρω από την Benfica, o Moretto, o Manduca που μου έχουν δώσει κάποιες πληροφορίες για την ομάδα. Γνωρίζω επίσης και τον Geraldo Alves.





Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ένωσης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον δικέφαλο ενώ τόνισε πως θα δώσει το καλύτερο του εαυτό για την νέα του ομάδα. "Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και δεν χρειάζεται κάποιος παίκτης να πάρει πολλές πληροφορίες για αυτήν.

Το γεγονός ότι δεν ήμουν στην προετοιμασία, δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην προσαρμογή μου γιατί όλο αυτόν τον καιρό προπονούμαι καθημερινά αλλά γενικά προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.

Η ΑΕΚ έχει πολύ θερμό κοινό και το σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της",



δήλωσε ο Εμανουέλ Ντε Χέσους Μπονφίμ, Εφαρίστο όπως είναι το πλήρες όνομα του Μανού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ