ΑΡΗΣ

"Κιτρινόμαυρος" ο Τριανταφυλλάκος

"Κιτρινόμαυρος" ο Τριανταφυλλάκος

Την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης ανακοίνωσε ο Άρης, επενδύοντας στο μέλλον.

Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων. Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης.

Πέρσι σε 29 αγώνες (και δύο κυπέλλου) πέτυχε 9 γκολ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων ο πoδοσφαιριστής μιλώντας στην επίησημη ιστοσελίδα του Άρη επεσήμανε:

" Εδώ και αρκετό καιρό γνώριζα για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Λίγκα. Πολλές ομάδες είχαν προσεγγίσει και την Αναγέννηση για την απόκτησή μου και τελικά ο Αρης ήταν αυτός που αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή.

Πλέον ανήκω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να πάρω μέρος στην προετοιμασία, πλέον φορώντας την φανέλα του Αρη". Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα του Αρη στο Καρπενήσι αύριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι διπλή προπόνηση περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα του Σάκη Τσιώλη για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Το πρωί για μία ακόμη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο, ενώ το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας θα δουλέψει πάνω στην τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Τσέζαρεκ, Πρίττας, Κανούλας ενώ το απόγευμα λόγω ενοχλήσεων ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Καστίγιο και Αγγελούδης. Ο Γιώργος Κατίδης αναχώρησε χθες βράδυ από το Καρπενήσι προκειμένου από σήμερα να ενσωματωθεί με την εθνική Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2011, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρουμανία από τις 25 Ιουλίου ως την 1 Αυγούστου.

Τέλος για αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό και το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα και χαλαρό τρέξιμο στο δάσος. Κι όσο για το μεταγραφικό μέτωπο στον Άρη δείχνουνε να ανεβάζουνε στροφές για την απόκτηση του 22χρονου Ισπανού επιθετικού Ιβάν Μπολάδο που έμεινε ελεύθερος από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Στάσιμο παραμένει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανόλη Παπαστεριανού ενώ συνεχίζουνε να μην λύνονται τα συμβόλαια των Κάρλος Τόχα, Κριστιάν Πορτίγια, Ευθύμη Κουλουχέρη, Χρήστου Αραβίδη και Κώστα Μενδρινού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ