ΠΑΟΚ

"Κίτρινος πυρετός"

"Κίτρινος πυρετός"
Ζαγοράκης

O ΠΑΟΚ νίκησε το Αιγάλεω αλλά θα χάσει τους Ζαγοράκη και Μπαλάφα

Μάλιστα ο δεύτερος από τους δυο, θα χάσει και το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του, προς τον Ιωνικό, το προσεχές Σάββατο στη Νεάπολη, καθώς οφείλει την ποινή μιας αγωνιστικής από την συμπλήρωση των τεσσάρων πρώτων κίτρινων καρτών.
Ο Γιώργος Παράσχος που έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και φυσικά από το νικηφόρο τελικό χθεσινό αποτέλεσμα, έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του και τους περιμένει αύριο στο προπονητήριο για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι της Νεάπολης, το Σάββατο.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιους αγώνες θα "ξεκουράσει" τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του, από τα προσεχή τέσσερα ματς πρωταθλήματος από τα οποία μόνο αυτό με την Ξάνθη, την μεθεπόμενη αγωνιστική είναι στο γήπεδο Τούμπας, ενώ τα επόμενα που ακολουθούν με Πανιώνιο και Ατρόμητο είναι επίσης στην Αθήνα.

O Κοσμίν Μπαρκαουάν, που θα απουσιάσει στα επόμενα δύο παιχνίδια με τον Ιωνικό και την Ξάνθη έτσι ώστε να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του μετά από την συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών,δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού : "Ήταν ακόμη τρεις σημαντικοί βαθμοί για μας. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όμως σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Τώρα μας μένουν ακόμη πέντε ματς και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και όσο περισσότερες νίκες γίνεται".


Στη συνέχεια ο Ρουμάνος εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην τελική κατάταξη λέγοντας: «Πιστεύω ότι τελικά θα είμαστε εμείς στην 4η θέση και θεωρώ σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο UEFA. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αξίζει να παίζει στην Ευρώπη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα πέντε ματς που έμειναν μέχρι το τέλος της σεζόν και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".

Επαφές με Γιακουμάτο

Την ευκαιρία να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ είχαν χθες οι Νίκος Βεζυρτζής και Απόστολος Οικονομίδης με τον Μάκη Γιακουμάτο. Ο Υφυπουργός απασχόλησης βρέθηκε χθες στην Τούμπα και έδειξε αποφασισμένος να στηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλει η διορισμένη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση των χρεών αλλά και για την εξασφάλιση χορηγιών.

Μετοχές αξία 50.000 ευρώ



Στο μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ΠΑΕ από τις τράπεζες που διαθέτουν μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες διπλασιάστηκε ο αριθμός μετοχών που έχουν διατεθεί. Συγκεκριμένα ενώ αρχικά είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000 ευρώ τις τελευταίες ημέρες το ποσό διπλασιάστηκε και συνολικά έχουν διατεθεί μετοχές αξίας 50.000 ευρώ.

Υπόθεση Μπαρκαουάν

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Μπαρκαουάν. Μέσα στην εβδομάδα ο Κούλης Αποστολίδης θα έχει επαφές με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή για να αποφασισθεί με πιο τρόπο θα χειριστούν το θέμα της αποδέσμευσης του από την Σαχτάρ.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ