ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ

Κλαρκ: "Εξαιρετική η Γερμανία, τώρα θέλουμε 4 βαθμούς σε δύο αγώνες"

Scotland's manager Steve Clarke reacts during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Scotland's manager Steve Clarke reacts during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο προπονητής της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γερμανίας που έφερε τη βαριά ήττα της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση τεσσάρων βαθμών στα δύο ματς που της απομένουν στον όμιλο.

Η Σκωτία φιλοδοξούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην οικοδέσποινα στην πρεμιέρα του Euro 2024, έχοντας του ρόλο του απόλυτου αουτσάιντερ απέναντι στην Γερμανία, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά υπέστη συντριβή με 5-1 το βράδυ της Παρασκευής (14/6).

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κλαρκ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να παραδεχτεί την καθολική επικράτηση της "Μάνσαφτ", με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως οι "χαϊλάντερς" θα χρειαστούν τέσσερις βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια αν θέλουν να παραμείνουν στην Γερμανία και μετά από τη φάση των ομίλων.

"Η Γερμανία ήταν εξαιρετική και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να την πιάσουμε. Το πρώτο μέρος πέρασε πάρα πολύ γρήγορα και εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Τώρα το σημαντικό είναι να αντιδράσουμε", τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Θέλουμε τέσσερις πόντους στα δυό επόμενα παιχνίδια. Ήταν μία δύσκολη νύχτα. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και είμαστε απογοητευμένοι.

Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε απόψε και ελπίζουμε να μπορέσουμε να το δείξουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ