CHAMPIONS LEAGUE

Κλάση και ενθουσιασμός

Κλάση και ενθουσιασμός
Τζορβας

Η εμπειρία και η κλάση (Ζ. Σίλβα) συναντάει το ταλέντο και τον ενθουσιασμό (Τζόρβας) ενόψει Βέρντερ (22/10, 21:45-ΝΕΤ). Απολαύστε το τρέιλερ που ετοίμασε το SPORT 24 (video)

Μετά τις υποχρεώσεις στην Σούπερ Λιγκα και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει στο αποτέλεσμα του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Τούμπα και την "λευκή" ισοπαλία. Οι "πράσινοι" καλούνται να μπουν και πάλι σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς καθώς την Τετάρτη (21:45, ΝΕΤ) υποδέχονται την Βέντερ Βρέμης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το "τριφύλλι" προκειμένου να έχει πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καλείται να φορέσει το "καλό" ευρωπαϊκό κουστούμι του και να επιστρέψει στις νίκες μετά την προκριματική φάση. Οι δύο ήττες από Ιντερ και Ανόρθωση στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους έχουν αφήσει πίσω τους "πράσινους" που για να ελπίζουν σε κάτι καλό θα πρέπει να λυγίζουν την αντίσταση της γερμανικής Βέντερ Βρέμης.

Ο Χενκ Τεν Κάτε πιστεύσει στην επιτυχία και μετέφερε την αισιοδοξία του στους παίκτες του λέγοντας πως το ματς αυτό μοιάζει μ' έναν τελικό. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τα καλύτερα "όπλα" που έχει στην φαρέτρα του ελπίζοντας να κάνει διάνα. Ο 54χρονος θεωρεί δύο παίκτες του πολύ σημαντικούς παράγοντες στο παιχνίδι για την εξέλιξή του. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Η εμπειρία... και η κλάση

Ακρως σημαντική προσθήκη στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε στο παιχνίδιμε την Βέντερ Βρέμης σε σχέση με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, σαφώς και είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο παίκτης της Σελεσάο αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και δίπλα στον Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά την επιστροφή του από την συμμετοχή του στα ματς της εθνικής του με την Βενεζουέλα και την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, κρίθηκε σκόπιμο να πάρει ανάσες από τον Ολλανδό τεχνικό.

Αυτό που δεν μπόρεσε να προσφέρει στην Τούμπα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με την εμπειρία του, το είχε κάνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους "πράσινους" να πετυχαίνουν την ανατροπή. Αυτή την εμπειρία που έχει ανάγκη η ομάδα του σε ένα ματς της υψηλής επικινδυνότητας και κρισιμότητας για την συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία του "τριφυλλιού".

Το "αόρατο τείχος" όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του μετά την θετική εικόνα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ιντερ που ουσιαστικά πήρε την ομάδα στην "πλάτη" του, στο δεύτερο ημίχρονο, άπαντες περιμένουν ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι σε μια διοργάνωση που ξέρει πολύ καλά ο πρώην παίκτης της Αρσεναλ.

Ντεμπούτο... ενθουσιασμού γεμάτο ταλέντο

Ο έτερος παίκτης που θα είναι σίγουρα "κλειδί" στο ματς θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο διεθνής ταλαντούχος πορτιέρο που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του από τον ΟΦΗ πήρε την ευκαιρία που περίμενε και προσπαθεί να μην την αφήσει.

Ο διεθνής πορτιέρο στις 5 του μήνα πήρε την εντολή να προστατεύσει την εστία της ομάδας του, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε βλέποντας τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να κινείται σε μέτρια επίπεδα, του έδωσε την ευκαιρία μέσα από λίγους αγώνες να διαπιστώσει αν μπορεί ν' αντέξει το βάρος.

Ετσι και δείχνει να γίνεται με τον Τζόρβα να διατηρεί την εστία του ανέπαφη για 180 και κάτι λεπτά, αγωνιζόμενος κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ολύμπιακό στάδιο και τον ΠΑΟΚ στην "καυτή" Τούμπα.

Μετά το επίσημο ντεμπούτο ως... βασικός τερματοφύλακας των "πράσινων" στο ματς με την ομάδα της Βοιωτίας (αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί 15 λεπτά με την Κέρκυρα ως αλλαγή), ο Τζόρβας ετοιμάζεται να ζήσει και την εμπειρία στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε μια διοργάνωση που κάθε παίκτης θέλει να δίνει το παρών με τον διεθνή γκολκίπερ να καλείται να υπερασπίσει ανέπαφη την εστία του κόντρα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές επιθετικές γραμμές της Ευρώπης. Αυτή της Βέντερ Βρέμης που έχει τον τρόπο να σκοράρει... Αρκεί να μην πέσει επάνω στο ταλέντο που είναι πλυμμυρισμένο από ενθουσιασμό.

Το τρέιλερ του SPORT 24 για το ΠΑΟ-Βέρντερ






























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ